SZEKSZÁRD - MAGLÓDI TC 1 - 0

EDDIGI LEGSZOROSABB MECCSÉT JÁTSZOTTA A BAJOR-CSAPAT. KEVÉSEN MÚLOTT A PONTSZERZÉS SZEKSZÁRDON.

undefined

NB III., Közép csoport, 5. forduló:

TOLLE UFC SZEKSZÁRD - MAGLÓDI TC 1 - 0 (0 - 0)

Szekszárd, 100 néző

jv: Berényi T. /9/ (Éles A., Teimleitner K.)

gólszerző: Deli D. 75p

sárga lap: Koch L., Márton E. ill. Greskó G.

Tolle UFC Szekszárd: Horváth B. - Pap M., Koch L., Lógó Zs. (Micskó M. 68p), Hernády D. (Királyházi B. 71p), Deli D., Covic M., Zsók J. (Pigay B. 62p), Fejes P., Márton E., Arena Á. vezetőedző: Kvanduk János

Read More

Maglódi TC: Roma G. 7 - Bogdán Sz. 7, Budafai G. 6, Bátori B. 7, Klujbert P. 6 - Bencsik R. 5 (Bornemissza I. 6 59p), Németh Zs. 6, Greskó G. 7 (Pokorádi D. - 74p), Lukács Á. 7, Horváth M. 6 (Vincze L. - 80p) - Lukács B. 6 vezetődző: Bajor Tibor.

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Az esőzések miatt műfüvön kellett pályára lépnünk. Ez inkább minket zavart meg jobban, ami több labda átvételnél, passznál látszódott. Az első negyedóra így két három lehetőséget hozott a hazai csapat részére, viszont a legnagyobbat ebben ez az időben Lukács Ádám fejese után védte a hazai porta. Felkészültünk ellenfelünk játékából, így teljesen egyenrangú játék folyt tovább. Sajnos a második félidőben egy beadás után, ellenfelünk elé csorgott a labda és szinte a gólvonalról berúgták a győztes gólt. Utána viszont 15 percig mi domináltunk. Hasonló szituációban viszont, mi nem tudtuk bekotorni az egyenlítést. Ilyen passzban vagyunk, ennek kell változni, fel kel oldanunk a görcsösséget. Összességében ez egy döntetlen szagú mérkőzés volt, de nem tudtunk pontot csenni.

Két meglepetés is volt a kezdőben. Greskó Gábor és az eddig sérült Bátori. Elégedett velük?

Csak annak volt meglepetés, aki nem látta hogyan néztünk ki a pénteki edzésen. Az újonnan igazolt Szirtesi Attila belázasodott, így ő nem tudott velünk tartani. Így megint középső védő hiánya lett csapaton belül, mert Matyó Máté a csütörtöki edzésen szintén rásérült a sérülésére. Bátori viszont játékra jelentkezett, így kevesebb edzéssel is a lábában, megkapta a bizalmat. Greskó Gábort elővarázsoltam a kalapból, egy megelőlegezett bizalommal, hátha észbe kap és változtat egy kicsit a hozzáállásán. A keretben levő középpályásokat számon vettem és erre a taktikai feladatra ő volt a legideálisabb jelölt. A fiatal játékos ki is adott magából mindent, sérülés miatt le kellett cserélnem. Lehet megrepedt az egyik ütközésnél a bordája. Tehát a két játékos megfelelően teljesített.

 

Greskó Gábor bizalmat kapott Bajor Tibortól. Jó teljesítményt nyújtott a fiatal játékos, de sajnos sérülés miatt le kellett cserélni.

 

További eredmények:

Videoton II. - Gyula 0 - 2

Kozármisleny - ESMTK 3 - 0

Baja - Orosháza 0 - 0

Bölcske - Monor 1 - 0

REAC - SZEOL 1 - 3

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink