UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (4. forduló)

Kiss Krisztián (Nagykáta, U21): "Ellenfelünk bemutatót tartott a korszerű, modern labdarúgásból."

Három csapatunk ismét ragyogó teljesítményt nyújtott a hétvégén. Az U21 csaknem tökéletes játékkal múlta felül a rendkívül szimpatikus Nagykáta csapatát, ahogy az U17 is bár ők jóval szorosabb, mindössze egy gólos diadalt arattak. Az U14-es, Testvériség által adott csapatunk 4-0-ra verte a Tököl gárdáját, igaz Katona Tamás edző nem lehet maradéktalanul boldog, hiszen tanítványai még tucatnyi nagy helyzetet hagytak kihasználatlanul. Az U15-nek sajnos továbbra is csak a szimpatikus vesztes szerepe maradt, náluk csak reménykedni lehet a jobb folytatásban.

Tabellák: ITT

NB II. Közép-Kelet 4. forduló:

U21 NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 1 - 5 (0 - 1)

Nagykáta

gól: Földi D. 2, Igrici D., Gecse M., Pilny M.

sárga lap: Greskó G.

 

Maglódi TC: Nagy Cs.  - KARDOS SZ., Bíró T., GYUGA O., PILNY M., Merczel Z. (Szegedi M. 61p), Greskó G. (Erdősi R. 50p), GECSE M., Silberer R. (Földi D. 50p), IGRICI D., Sebők D. (Berta B. 70p) edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

 

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Az első félidőben még döcögött a játékunk és rengeteg helyzetet ki is hagytunk, de a szünet után már egyértelműen mi domináltunk, ami gólokban is megmutatkozott. További sok sikert kívánunk a Nagykátának!

Kiss Krisztián (edző, Nagykáta SE): - Ellenfelünk bemutatót tartott a korszerű, modern labdarúgásból. Minden csapatrészben jobbak voltak, de talán a gólkülönbség kicsit túlzó. Szégyent nem vallottunk, de látni kell, hogy ettől a szinttől sajnos egyenlőre, még messze vagyunk. Filácz Imre barátomnak és csapatának gratulálok és kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot! (www.nagykatase.hu)

 

Sengel Tibor (U17) kétszer zögette meg a 'kátai hálót.

 

NB II. Közép-Kelet 4. forduló:

U17 NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 4 - 5 (2 - 3)

Nagykáta

gól: Sengel T. 2, Gruber B., Óvári K., Fábián D.

sárga lap: Palotai Cs., Gyöngyösi B.

 

Maglódi TC: Palotai Cs. - Vasvári A. (Hollósi B. 50p), KECSKEMÉTI Á., Óvári K., Wéber K. (Hamza K. 60p), Gyöngyösi B., Filácz K., SENGEL T., FÁBIÁN D., Szász B., GRUBER B.  edzők: Baranyai Pál és Filácz Imre

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Hamar két gólos előnybe kerültünk, amit egyéni hibákból sajnos el is herdáltunk. Ezután nagyobb koncetrációval újabb két gólnyi különbségre tettünk szert, amit az utolsó percig sikerült is megtartanunk és végül ha csak egy góllal is, de megérdemelten nyertünk!

Hegedűs József (edző, Nagykáta SE): - Négy rúgott góllal hazai pályán nem tudtunk nyerni , ami a borzasztó védekezésünknek köszönhető. A jövő héten megpróbálunk javítani. (www.nagykatase.hu)

 

NB II. Közép-Kelet 4. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - RÁCKEVE 0 - 8 (0 - 3)

Maglód, Kertész Károly Stadion

Maglódi TC: MOROCZ I. - Nagy L., Papellás P., Muhi V., Mészáros T. - Kovács G. (Greskó L. 63p), Slezák G. - Szever Á. (Kormány B. 61p), FODOR E., Unger K. (Maradics M. 56p) - Tukacs T. (Baranyai Zs. 41p)

Bíró Roland (edző): Fáj a szívem, mert ha együtt maradt volna a tavalyi csapatunk már a két győzelmünk lenne, így viszont még gólt sem rúgtunk. Nincs mese fel kell emelni a fejünket és dolgozznunk kell keményen, hogy előbb legalább egy gólt lőjjünk, majd pontot szerezzünk, végül nyerni is tudjunk.

 

NB II. Közép-Kelet 4. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - TÖKÖL VSK 4 - 0 (2 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Ács B., Balogh L., Lénárt S., Ambrózi Á.

 

Maglódi TC: Nagyistván B. - Ács B. (Marosi N. 41p), Dózsa R., Lénárt S., Vígh Gy., Fehértói G., Lados-Tóth M. (Deme G. 43p), Kovács G. (Ambrózi Á. 41p), Tóth B., Balogh L., Pusztai D. (Kozma P. 41p)

Katona Tamás (edző): Nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelmünk, ha nem hagyjuk ki helyzeteink nagy részét. A kapu előtti koncentrációban mindenképpen javulnunk kell, mert a későbbi találkozókon a sok kihagyott helyzet megbosszulhatja magát. További sok sikert kívánok a Tököl csapatának!

U15maglod.jpg

Partnereink