UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (3. forduló)

10 GÓLLAL LETT TESTVÉRÜNK A TESTVÉRISÉG!

A hétvégén már minden utánpótlás csapatunk pályára lépett, legalábbis azok, amelyek az országos másodosztályban szerepelnek. Minden együttesünk ellenfele csakúgy, mint a felnőttnek az FC Dabas gárdái voltak.

Az U21 és U17 Maglódon, az U15 és az U14 Dabason lépett pályára. A mérleg két győzelem mellett egy-egy döntetlen illetve vereség.

Az U21 továbbra sem talált legyőzőre. Most vasárnap is ellentmondást nem tűrően magabiztosan győzték le riválisukat és pontveszteség nélkül vezetik a tabellát. Az U17 is már-már kezében érezhette a három pontot, de végül mégis meg kellett elégedniük egy ponttal.

A nyáron jelentősen meggyengült U15 sajnos 5-0-ás vereséget szenvedett, de az U14 10-0-ás győzelemmel billentette felénk az utánpótlás mérkőzések mérlegét. Utóbbi korosztályunkról azonban meg kell jegyezni nem a sajátunk. Az évek óta kiváló utánpótlásképzést végző, rengeteg tehetséges játékost foglakoztató Testvériség SE-vel kötött együttműködésünk alapján ők indultak kötelező párunkként az NB II-ben. Azért maglódi kötődés is van, hiszen a csapat edzője városunk lakója, korábbi játékosunk Katona Tamás.

Tabellák: ITT

NB II. Közép-Kelet 3. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - FC DABAS 3 - 0 (2 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Földi D. 2, Szegedi M.

sárga lap: Kardos Sz.

 

Maglódi TC: Nagy Cs.  - KARDOS SZ., Bíró T. (Greskó G. 46p), Gyuga O., BARTHA SZ., Merczel Z. (Kiss P. 46p), MOLNÁR P. (Erdősi R. 80p), Gecse M. (Filácz R. 46p), SILBERER R., FÖLDI D. (Szegedi M. 46p), Sebők D. (Berta B. 66p) edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

 

Baranyai Pál (edző): Megérdemelten szereztük meg a három pontot és úgy gondolom győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. A srácok maximálisan betartották a taktikai utasításokat és a felnőtt csapattól visszakapott játékosok is sokat lendítettek a játékunkon!

Földi Dániel két góllal "üzent" Bajor Tibornak.

 

NB II. Közép-Kelet 3. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - FC DABAS 3 - 3 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Gruber B. 2, Sengel T.

sárga lap: Palotai Cs., Gyöngyösi B., Gruber B.

 

Maglódi TC: Hamza K. - Vasvári Á., Kecskeméti Á., Óvári K. (Hollósi B. 46p), Palotai Cs., GYÖNYÖSI B., FILÁCZ K., SENGEL T., Fábián D. (Hornyák M. 46p), Kovács B., GRUBER B.  edzők: Baranyai Pál és Filácz Imre

 

Baranyai Pál (edző): Sajnos veszítettünk két pontot. Amíg nem koncentrálunk 90 percig ilyen mérkőzéseket fogunk játszani. Meggyőződésem, hogy ennek a csapatnak az első hatban kellene végeznie, de, ha továbbra is hektikusan járnak egyesek edzésre, gondolok itt például Fazekas Andrásra, vagy Wéber Krisztiánra, nem biztos, hogy elérhetjük céljainkat!

 

NB II. Közép-Kelet 3. forduló:

U15 FC DABAS - MAGLÓDI TC 5 - 0 (5 - 0)

Dabas

sárga lap: Szever Á., Skultéty D.

 

Maglódi TC: Kormány B. (Szécsi M. 44p) - Skultéty D., Muhi V., Papellás P., MÉSZÁROS T. - Tukacs T. (Maradics M. 59p), Kovács G. (Greskó L. 59p) - Szever Á. (Baranyai Zs. 47p), FODOR E., Slezák G - Kanalas K.

 

Bíró Roland (edző): Semmivel sem jobb, de nálunk jelen pillanatban előrébb tartó csapattól kaptunk ki. Az első félidőben azt sem tudtuk hol vagyunk. Rohangáltunk, mint a pók a falon. A második félidőben jelentősen feljavult a játékunk. Labdatartásunk is sokat javult, de előre szinte veszélytelenek voltunk, bár ehhez az is kellett, hogy a nyáron ötven gólunk távozott a csapattól. Remélem, hogy hamarosan minden jelenleg hiányzó játékosunk visszatér és szorosabb eredményekre leszünk képesek.

 

NB II. Közép-Kelet 3. forduló:

U14 FC DABAS - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 10 (0 - 6)

Dabas

gól: Pusztai D. 2, Balogh L. 2, Marosi N., Kovács G., Lados-Tóth M., Dózsa R., Simák T., Ambrózi Á.

sárga lap: Lados-Tóth M.

 

Maglódi TC: Nagyistván B. - Ács B., Dózsa R. (Simák T. 49p), Lénárt S. (Deme G. 49p), Vígh Gy., Fehértói G. (Nagy L. 49p), Lados-Tóth M., Kovács G., Marosi N. (Ambrózi Á. 49p), Balogh L. (Tóth B. 41p), Pusztai D.

 

Katona Tamás (edző): Örülünk a megegyezésnek a Maglódi TC-vel, hisz így az országos bajnokságban tudjuk megmérettetni játékosainkat. A mérkőzésről annyit, hogy rettentő sok helyzetet dolgoztunk ki, de csak keveset tudtunk kihasználni. Örülnünk kell hiszen szépen fociztunk, kreativan, de egy erősebb ellenfélel szemben a sok kihagyott helyzet megbosszulhatja magát. Gratulálok a csapatnak a mentalitással meg voltam elegédve! Dabasnak sok sikert kívánok a továbbiakban! Hajrá Tesi!!!!! Hajrá Maglód!!!!

 

futsal202209.jpg

Partnereink