MAGLÓDI TC - DUNAHARASZTI 2 - 2

EMBERHÁTRÁNYBAN MENTETTÜNK PONTOT

undefined

NB III., Közép csoport, 25. forduló:

MAGLÓDI TC - DUNAHARASZTI MTK

 2 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Bereczki M. (Horváth K., Vad A.)

gólszerző: Csepregi T. 10p, Csepregi T. 64p ill. Kocsis F. 5p, Horváth Á. 56p

sárga lap: Szacskó L., Csepregi T., Szkunc V. ill. Horváth Á., Rétsági Á., Mészáros D.

kiállítva: Matyó M. 56p (második sárga lap), Weisz T. 89p (ütésért) ill. Wágner A. 92p (második sárga lap)

Read More

Maglódi TC: Szacskó L - Bogdán Sz., Budafai G. (Lanczkor G. 66.p), Matyó M., Hollauer B. (Szőke R. 66.p), Szkunc V., Oláh M., Murinai B., Lázár B., Weisz T., Csepregi T. (Lukács B. 80.p)  edzők: Baranyai Pál és Weisz Tamás

Dunaharaszti MTK: Szappanos P. - Horváth Á. (Varga V. 62.p), Ughy M., Rétsági Á., Lázár Sz., Wágner A., Lengyel Gy., Rebecsák Sz. (Kiss G. 73.p), Gacsal N., Kocsis F., Mészáros D. vezetőedző: Króner Péter

Kiélezett helyzetünk ismét megkívánta, hogy támadólag lépjünk fel az általunk verhetőnek vélt Dunaharaszti ellen. Szerettük volna korán megszerezni a vezetést, de egy próbálkozásunk sajnos balul sült el. Hatalmas helyzetünkből végül a vendégek szerezték az első találatot. Lázár Benjamin lövése a kapufán csattant, de miután a mezőnybe pattan vissza a játékszer a Dunaharaszti lekontrázott minket mely után Kocsis volt eredményes. Szerencsére nem estünk össze és öt percen belül egy szabadrúgás után Csepregi Tamás egalízálta az eredményt. A félidő hátralévő részében is jobban domináltunk és több lehetésünk is akadt, de a vezetést megszerezni nem tudtuk.

A második félidő már inkább a játékvezetőről szólt. Az 56. percben Matyó Máté az oldalvonal mellett szabálytalankodott a vendégek játékosával, amiért megkapta második sárga lapját és a kiállítás sorsára jutott. Ráadásként a beívelt szabadrúgás után Horváth mattolta fejel Szacskó és így nem csak ember, hanem gólhátrányba is kerültünk. A történtek után néhány perc kellett mire magunkhoz tértünk, de végül, csapatunk tartását bizonyítja, hogy nem adtuk fel. Egyre inkább magunkra találtunk, ami már helyzetekben is megmutatkozott. A 64. percben másoltuk az első félidei gólunkat. Bogdán Szabolcs adott be jobbról szabadrúgást, amit végül, ha üggyel-bajjal is, de ismét Csepregi továbbított tovább a kapuba. Emberhátrányban már az egy pontra is vigyázni kellett, így mérkőzés végéig már felesleges kockázatot nem vállaltunk. A végjátékot Bereczki sporttárs tette emléketessé. A 89. percben Weisz Tamás egy labdáért folytatott harc során, a játékvezető szerint oda ütött ellenfelének, és piros lappal leküldte a pályáról, majd hogy ezt a kiállítást kompenzálja a vendégeknek is adott egy második sárgás pirosat, amit újfent egy véleményes szituáció előzött meg. Majd "beígért" hosszabítást, egy kisebb nézőtéri csetepaté miatt nem engedte végig, így koronát téve a teljesítményére.

Büszkék lehetünk a srácokra, hiszen helyzetünket tekintve sem adták fel. Emberhátrányban is sikerült kiegyenlítenünk, ráadásul négy meccs óta veretlenek vagyunk, viszont ezzel az újabb egy ponttal nem tartunk sokkal előrébb. Szerencsére még van időnk a javításra.

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Az első félidőben több lehetőségünk is volt, ahol eldönthettük volna a találkozót, de sajnos nem jártunk sikerrel. A második félidő viszont már nem a játékról, hanem a bíró sporiról szólt így nem alakulhatott ki folyamatos játék és végül meg kellett elégednünk egy ponttal. Sokkal jobb találkozó lehetett volna, ha játékvezető nem akart volna minden áron főszereplővé válni.

Króner Péter (vezetőedző, Dunaharaszti): Összességében kissé csalódott vagyok, mert úgy érzem, két pontot Maglódon hagytunk. Sajnos, csak magamat tudom ismételni hétről hétre, de a játékvezetés most is kiritikán aluli volt, nem méltó a két csapat összecsapásához. (http://labdarugas.dmtk.hu)

dunaharaszti szemmel: http://labdarugas.dmtk.hu/dmtk-felnottek/fordulok/view_match/1049.html


További eredmények:

Bp. Honvéd II. - Videoton II. 0-2

Szeged - Dabas 2-0

Komló-Gyula 1-2

Bölcske - Baja 1-1

RKSK - Orosháza 2-1

Monor - ESMTK 0-1

Soroksár - Szekszárd 1-0

U13 csapatkep.jpg

Partnereink