UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (21. forduló)

96. percben kapott góllal kapott ki az U21.

NB II. Közép-Kelet 22. forduló:

U21 REAC SPORTISKOLA SE - MAGLÓDI TC 2 - 1 (1 - 0)

Budapest

gól: Lanczkor G.

sárga lap: Husz A., Bíró T., Krekács T., Silberer R., Dobi G., Bartha Sz.

 

Maglódi TC: Dezső K. (Nagy Cs. 53p) - HUSZ A., Erdősi R., Bíró T. (Váradi M. 51p), Krekács T., Kardos Sz., Rudolf K. (Dobi G. 23p), TÓTH-VELEZ V., LANCZKOR G., BARTHA SZ., Silberer R.

 

Filácz Imre (edző): Úgy gondolom, hogy a kilencvenhatodik percben kapott góllal kikapni a listavezetőtől, nem rossz eredmény. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a botrányos játékvezetéssel is meg kellett birkóznunk, ugyanis egy szabályos gólunkat és két büntetőt nem adtak meg a számunkra. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak!

 

A REAC csapatában kezdőként lépett pályára két volt játékosunk, Vizi Richárd és Greskó Gábor.

-----------

NB II. Közép-Kelet 22. forduló:

U17 REAC SPORTISKOLA SE - MAGLÓDI TC 3 - 1 (3 - 1)

Budapest

gól: Szegedi M.

 

Maglódi TC: Hamza K. - Csákó Cs. (Fazekas A. 34p, Hollósi B. 63p), GYUGA O., Wéber K. (Kecskeméti Á. 70p), Óvári K., MERCZEL Z., Pilny M., FILÁCZ K., Berta B. (Szász B. 67p), Szegedi M., KISS P. (Kovács B. 77p)

 

Filácz Imre (edző, Baranyai Pál távollétében): Sajnos nem tudtuk megismételni a Gödöllő elleni jó játkunkat. Vereségünk első sorban annak köszönhető, hogy a kapu előtt nem koncetráltunk eléggé és a helyzeteinket kihagytuk.

------------

NB II. Közép-Kelet 22. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - RKSK 0 - 5 (0 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion

 

Maglódi TC: Morocz I. - Vasvári Á., Óvári K., Aczél P., Juhász T. (Tukacs T. 41p), Mészáros T., SENGEL T., Kanalas K., Szever Á., Hornyák M., Fischer P.

 

Rakita Gábor (edző): Már azt is pozitívumnak tekintem, hogy végre helyzeteket tudtunk kialakítani. Remélem a későbbiekben be is találunk. Előbbre tartanánk, ha a játékosok legalább fele annyit futnának, mint Sengel Tibor.

-------

NB II. Közép-Kelet 22. forduló:

U14 MAGLÓDI TC - RKSK 1 - 7 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Vágó Z.

 

Maglódi TC: Morocz I. -  NAGY L., Fodor E., Skultéty D. - Baranyai Zs. (Greskó L. 60p), Slezák G. (Kovács G. 55p) - Papellás P., Véglás R., Unger K. (Kormány B. 50p) - Vágó Z., Berényi B. (Maradics M. 63p)

 

Bíró Roland (edző): Tompa kezdésünk után két gólos hátrányba kerültünk. Fél óra elteltével szépíteni tudtunk, amely után több helyzetünk is volt, de sajnos kimaradtak. Sajnos a második félidőben a korán bekapott gól után már lélekben feladtuk, így az RKSK-nak már nem volt nehéz dolga. A súlyosan sérült vendég játékosnak mielőbbi felépülést kívánunk.

U132014.jpg

Partnereink