UFC GYÖMRŐ - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 1

Felázott pályánk miatt pályaválasztói jog cserével kerestük meg a Gyömrő csapatát, akik nagyon készségesen vállalták, hogy most ősszel ők rendezik meg a találkozót. Akár náluk, akár nálunk játszunk ellenfelünkkel, az még itt a negyedosztályban is rangadónak számít, még akkor is, ha jelenleg mi csak sereghajtók vagyunk, ellenfelünk pedig dobogón áll. A két csapat között helyezésbeli különbség vasárnap mégsem látszott, együttesünk bátran játszott és végül egy pontot haza tudott hozni a szomszéd településről.

Pest vármegyei IV. osztály, Északnyugati csoport, 6. forduló:

UFC GYÖMRŐ - MAGLÓD-HELLOPARKS II. 3 - 1 (1 - 0)

Dunakeszi, 100 néző, jv: Kiss T. Z. (Magyari M.)

gól: Mezei D. ill. Buzás P.

sárga lap: Ökrös T. ill. Kádár D.

Maglódi TC II.: Lunczner Gy. - Nagy K., Mondai G. (Garai R. 77p), Nagy Zs., Borsi M. (Kovács Á. 46p), Bujdosó D., Buzás P., Kámán G., Kertész Z. (Bán M. 65p), Havasi L., Kádár D. játékos-edző: Balogh Sándor

Read More

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Büszke vagyok a srácokra, hogy ismét meg tudtak szorongatni egy bajnokesélyes csapatot. A játék képe alapján úgy gondolom, hogy megérdemeltük volna a három pontot. Hiába vezettünk a második félidőben nem tudtuk fenntartani az egyensúlyt a védekezés és támadás között, amit kihasznált a rutinos játékosokból álló Gyömrő. További sok sikert kívánok ellenfelünknek!

futsal202209.jpg

Partnereink