UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Továbbra is várnunk kell U13-as korosztályunk tavaszi első sikerére. Az ősszel győzelmet-győzelemre halmozó csapatunk idén még nem tudta megtalálni a pontszerzéshez vezető utat, igaz most sokkal nehezebb csoportba is kapott besorolást. Az sem könnyíti meg a dolgukat, hogy az elmúlt hétvégén egy csapatra való játékos hiányzott a keretükből, így nem is csoda, hogy nagyarányú vereséget szenvedtek a Taksony vendégeként. Ugyancsak pont nélkül maradt U15-ös együttesünk, amely az őszről már jól ismert Tura csapatánál vendégszerepelt. A sokáig nyitott találkozón egy két perces rövidzárlat döntött, amikor két gólt is kaptunk, ami végül döntőnek bizonyult. A találkozón sajnos kéztörést szenvedett tehetséges játékosunk, Nagy Ádám, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A két vereség mellett az U19 révén azért egy igen értékes győzelemnek is örülhettünk. A Százhalombatta ellen megvívott találkozón, lelkes szurkolói támogatás mellett Buzás Patrik mesterhármasával 3-0-ás diadalt arattunk, aminek köszönhetően együttesünk bebiztosította alapszakasz győzelmét.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 13. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - SZÁZHALOMBATTA 3 - 0 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Berendi T. (Bíró Zs.)

gól: Buzás P. 3 (egyet 11-esből)

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nagy Zs., Havasi L., Kámán G. (Schreng T. 85p), Földváry V. (Borsi M. 56p), Xu Zhao (Hegyi B. 85p), Kerepesi M., Buzás P. (Piller B. 85p), Nagy K. (Békési A. 85p), Bán M. (Ernhöffer M. 85p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): "Kötegbe fogva törhetetlen a nádszál.'' Ilyen szurkolótábor előtt - amiért nagyon hálásak vagyunk- nem is lehetett más az eredmény. Közvetlen riválissal szemben sikerült otthon tartanunk a három pontot, amely egy nagyszerű és alázatos csapatmunkának köszönhető. Az első félidőben mindkét csapat csak helyzetekig jutott, a másodikban viszont sokkal jobban koncentráltunk a kapu előtt, ami három pontot, illetve bebiztosított csoportelsőséget eredményezett. Mindenki maximumot nyújtott, a padról is jól szálltak be a fiúk, de külön szeretnék gratulálni Buzás Patriknak, aki mesterhármasig jutott a találkozón, valamint Kerepesi Márkó Ivónak, aki motorja volt a gépezetnek. A védelmünk meg mint a kínai nagy fal! Most egy kicsit fellélegezhetünk, de a neheze, a felsőház még csak most jön. További sok sikert a százhalombattai fiataloknak.

---

U15-ös bajnokság, felsőház, II. csoport, 2. forduló:

TURA - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 0 (0 - 0)
Tura, jv: Balogh Z. (Drótár P.)

gól: Nagy E., Hajas D.

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint, Molnár Botond, Németh L., Nagy Á., Vánkos D., Gyüre M., Molnár Cs. (Teplán Á. 47p), Lucza A. (Fülöp Zs. 56p, Balog B. 74p), Herendi B. (Horváth M. 41p), Vertetics Á.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Az első félidőben kiegyenlített játék volt, mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, de kihasználni egyik csapat sem tudta. A második félidőben átáltunk háromvédős rendszerre, hogy a támadásokat erősítsük. A helyzeteink meg is voltak, de sajnos mindegyik kimaradt. Ez meg is bosszulta magát, mert ellenfelünk egy kontra végén betalált. Megpróbáltuk az egyenlítést, de ismét ellenfelünk volt eredményes. Minimum a döntetlent megérdemeltük volna, de egy kis szerencsével a győzelem is benne volt a játékunkban. Nagy tragédia nem történt, így ki lehet kapni. Gratulálok ellenfelünknek, és további sok sikert kívánok nekik.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 2. forduló:

TAKSONY - MAGLÓD-HELLOPARKS 10 - 1 (5 - 1)
Taksony, jv: Kiss T.

gól: Török G. 7, Bérces N. 3 ill. Ferencz T.

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Tóth R., Vágó Zs., Ombodi Sz., Lucza Á., Ferencz T., Haszán M., Molnár K. cserék: Varga L., Felde B.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Amikor ősszel nagyarányú győzelmeket arattunk, akkor is hangsúlyoztam, hogy az eredmény másodlagos. Ez igaz most is, hogy sok gólos vereséget szenvedtünk. Egy fizikálisan erősebb együttessel találkoztunk, akiktől -kicsit érthetetlen módon- megijedtek a játékosok és nem merték azt játszani, amit valójában tudnak. Előfordultak így is szép megoldások, voltak több passzból felépített támadásaink, de a felszabadult játékot csak néha, vagy nyomokban lehetett felfedezni. Persze ez betudható annak is, hogy rengeteg hiányzónk volt, de ez sem indok arra, hogy hitehagyottá váljunk. Összességében kicsit furának ítélem meg a találkozón mutatott teljesítményünket, hiszen ilyesféle hozzáállást még nem tapasztaltam a játékosaimon. Ettől függetlenül, persze nagyon büszke vagyok rájuk és tudom, hogy hamarosan jönnek majd a szép eredmények is.

U14masodik.jpg

Partnereink