UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Március második hétvégéjén minden nagypályás utánpótlás csapatunk számára elrajtolt a bajnoki idény. U13-as csapatunk az őszinél lényegesen erősebb, felsőházi rájátszásba kapott besorolást, amit mindjárt az első mérkőzésen meg is tapasztalhattunk. Az új műfüves pályánkon lejátszott összecsapást ugyan jól kezdtük, hiszen kétgólos előnyre tettünk szert, viszont a Dunaharaszti nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, ami végül sikerült is nekik. Az U15 is jól kezdte a felsőházi rájátszását, de nekik sikerült is megtartaniuk az ötödik percre összeszedett két gólos előnyüket. Sikerük értékét az is növeli, hogy a 26. perctől kezdődően emberhátrányban játszottak. A még mindig alapszakaszban játszó és az élen álló U19 is ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis újra győzelemnek örülhettek. A ráckevei találkozón a kilencedik perctől kezdve vezettünk és még egy kihagyott büntető is belefért.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 12. forduló:

RÁCKEVE VAFC - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 5 (1 - 3)
Ráckeve, jv: Lőrinczi Z. (Kemecsei E.)

gól: Csató B., Balog T. ill. Havasi L., Buzás P., Xu Zhao, Földváry V., Kerepesi M.

Maglódi TC: Nyilas L. (Szilágyi Zs. 46p) - Borsi Z., Nagy Zs., Békési A. (Piller B. 65p), Buzás P., Havasi L., Kámán G. (Palicz J. 81p), Földváry V. (Cili D. 81p), Xu Zhao, Kerepesi M., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nehéz meccset játszottunk Ráckevén, különösen, hogy számos fontos játékosunk hiányzott. Bár gyenge játékkal, de sikerült megszereznünk a három pontot idegenben. Sajnos sok helyzetet kihagytunk, egy büntetőt is elhibáztunk. Gratulálunk a csapatnak a győzelemért és további sok sikert ellenfelünknek!

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 1. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TÁPIÓSZELE 4 - 2 (3 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Józsa F. (Gerhát D.)

gól: Béres G. 2 (egyet 11-esből), Gyüre M. ill. Budai S. 2

kiállítva: Ochtinszki T. a 26. percben (gólhelyzetben lévő ellenfelével szemben szabálytalankodott)

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint, Németh L., Forgó B., Ochtinszki T., Molnár Botond, Nagy Á., Molnár Cs. (Fülöp Zs. 80p), Szép-Bancsa Á. (Irsán L. 46p), Béres G. (Balog B. 77p), Gyüre M.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, mert véleményem szerint ellenfelünk kicsit alábecsült minket, és bentmaradtak az öltözőben. Tíz perc után három góllal vezetni, szerintem minden edző álma. Aztán a 26. percben jött a rémálom, és megfogyatkoztunk eggyel. Szerencsére erre is jól reagáltunk, vagyis góllal válaszoltunk. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert küzdöttek az utolsó percig, és egyáltalán nem látszott, hogy emberhátrányban játszunk. Egy csapatként harcoltunk, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A Tápiószele együttesének további sok sikert kívánok.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 1. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - DUNAHARASZTI II. 2 - 4 (2 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Józsa F.

gól: Gyurina M., Szilágyi Sz. ill. Lakatos K., Tóth B., Belényi M., Visnyár A.

Maglódi TC: Nándori R. - Szilágyi Sz., Tóth R., Szatmári Z., Gyurina M., Varga M., Ferencz T., Francenzovics D., Molnár K. cserék: Nagy A., Toth V., Varga L., Szigeti V., Ombodi Sz., Horváth K., Haszán M.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Egy nagyon jó csapattal játszottunk, akik ellen érzésem szerint reálisabb lett volna, ha döntetlenre végződik az összecsapás. Csapatunkat nagy dícséret illeti, hiszen végig küzdötték a találkozót, minden taktikai utasítást betartottak, mindent megtettek a siker érdekében, ami sajnos most nem sikerült, de nincs miért szomorkodnunk. Ha a későbbiekben is hasonló mentalitással és játékkal rukkolunk elő, biztosan jönnek majd a győzelmek is!

 

futsal202209.jpg

Partnereink