UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Ahogy legutóbb, úgy az elmúlt hétvégén is megnehezítette a dolgunkat az esős időjárás. A forduló vesztese most az U15 volt, hiszen a tervezett őszi utolsó fordulójuk a pályánk használhatatlansága miatt későbbi időpontra lett halasztva. Másik két együttesünk viszont egyaránt három pontnak örülhetett. Az U19 Albertirsán harcolt meg győzelemért, míg az U13 könnyűnek ígérkező találkozón, végül igencsak nehezen tudott felülkerekedni a Kőbánya csapatán.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 9. forduló:

ALBERTIRSA - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 3 (0 - 1)
Albertirsa, jv: Szabó Gy. (Méreg I.)

gól: Vidinszki V. (11-esből) ill. Szalai M. 2 (egyet 11-esből), Bán M.

Maglódi TC: Melegh B. - Borsi Z., Nagy Zs., Békési A. (Földváry V. 46p), Borsi M. (Piller B. 46p), Szalai M., Kámán G., Bertalan H., Buzás P. (Cili D. 79p), Nagy K., Bán M.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Először is gratulálok a fiúknak, nem volt egyszerű feladatuk. A mérkőzés előtti nap rengeteg eső esett, ennek ellenére egész jó állapotú talajon tudtunk játszani. Az első félidőben egy kapushibát követően vezetést tudtunk szerezni, talán ez volt az egyetlen gólszerzési lehetőségünk az első 45 percben. A második félidőben elkövettünk egy óriási butáságot, és büntetőből egyenlíteni tudott ellenfelünk. Majd nem sokkal később Szalai Milán közel 30 méteres szabarúgásból talált a kapuba, illetve a lefújás előtt egy kontrát követően büntetőt harcolt ki, melyet értékesíteni tudott. Megjegyezném, hogy a kontra előtt egyenlíthetett is volna az Albertirsa, ha Bende nem mutat be egy elképesztően nagy bravúrt. Sajnos nem játszottunk jól, de a célunkat elértük, így továbbra is vezetjük a csoportunkat. További sok sikert az irsaiaknak!

---

U13-as bajnokság, B-csoport, 9. forduló:

KŐBÁNYÁÉRT I. - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 3 (1 - 3)
Budapest, jv: Gajzágó I.

gól: Geletei M., Toldi M. ill. Vágó Zs. 2, Szilágyi Sz.

Maglódi TC: Varga A. - Szilágyi Sz., Molnár K., Francenzovics D., Szatmári Z., Tóth R., Vágó Zs., Gyurina M., Varga M. cserék: Ferencz T., Nagy A., Varga L., Szigeti V., Ombodi Sz., Felde B.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Sok gondot okozott nekünk a kisméretű pálya, de -ha szezon eddigi leggyengébb játékával is- végül így is nyerni tudtunk. Gratulálok a fiúknak.

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, B-csoport, 9. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TURA VSK - elmaradt

felnottcs220914.jpg

Partnereink