UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén nem csak az ellenfelekkel, hanem a csapadékos időjárással is meg kellett birkóznia utánpótlás korosztályainknak. Az U19 és az U15 szerencsére letudta játszani soros bajnokiját, de az U13 -a felnőtt együtteshez hasonlóan- halasztani kényszerült.

Az U19 azt az Örkényt fogadta, akiktől az első fordulóban fájó vereséget szenvedett. Ahogy akkor, úgy most is voltak hiányzói Balogh Sándor edzőnek, de mostanra jobban összeért a keretünk, játékban is fejlődtek a játékosok, így nem csoda, hogy sikerült is a visszavágás. Nem is akárhogyan, hiszen az öt gólig jutó Buzás Patrik vezérletével tíz gólt szerzett csapatunk. U15 ugyan most csak döntetlent játszott a Tápiószecső vendégeként, de azt végig szakadó esőben, mélyen felázott talajon tették, ezért az így megszerzett egy pont is igen felértékelődik. Szilágyi Zsolt játékosai ragyogó mentalitással léptek pályára, és a zord idő ellenére idegenbe is ellátógató szülőktől buzdítva, fordulatos meccsen, háromszor is hátrányból felállva végeztek 5-5-re. A pontszerzésben nagy érdeme volt Vass Marcinak is, aki a mérkőzés hajrájában büntetőt hárított. Az U19 továbbra is élen áll, míg az U15 a harmadik.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 8. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ÖRKÉNY SE 10 - 2 (6 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Laczó B. (Rajnai O., Kiss T.)

gól: Buzás P. 5, Bán M. 2, Borsi Z., Kámán G., Schneider M. (ög) ill. Diószegi H., Patai Zs.

Maglódi TC: Melegh B. - Borsi Z., Nagy Zs., Békési A. (Szilágyi Zs. 72p), Piller B. (Cili D. 57p), Kámán G., Földváry V. (Szarvas K. 72p), Ernhöffer M., Buzás P., Nagy K., Bán M. (Szilágyi B. 72p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A mai mérkőzésen óriási teljesítményt nyújtottak a srácok. Kemény munkával és kitartással sikerült egy ellenállhatatlan támadó játékot bemutatnunk, amelynek eredményeként megérdemelten győztünk. A csapat minden egyes tagja kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és a kemény edzésmunka meghozta a gyümölcsét. Ugyanakkor a további fejlődés érdekében továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy javítsunk a helyzetkihasználásunkon, mivel most is sok lehetőséget puskáztunk el. Nagyon büszke vagyok minden játékosra a mai fantasztikus teljesítményért! További sok sikert az örkényi alakulatnak!

---

U15-ös bajnokság, B-csoport, 8. forduló:

TÁPIÓSZECSŐ FC - MAGLÓD-HELLOPARKS 5 - 5 (3 - 3)
Tápiószecső, jv: Ács B., Bornemissza M.

gól: Sinkó R., Szabó Sz., Incze B., Dósa D., Dósa Zs. ill. Béres G. 3, Gyüre M., Molnár Cs.

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint, Kovács K. (Herendi B. 41p), Nagy Á. (Szigeti B. 59p), Molnár Botond, Gyüre M. (Irsán L. 18p), Molnár Cs. (Balogh B. 64p), Balogh M. (Teplán Á. 71p), Ochtinszki T., Béres G., Fülöp Zs. (Forgó B. 41p)

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nehéz egy olyan mérkőzést értékelni, ahol a legnagyobb gondunk a pályával volt. Véleményem szerint alkalmatlan volt labdarúgásra. Hajtottunk, küzdöttünk, csúsztunk, másztunk, és ez most csak egy pontra volt elegendő. Gratulálok a srácoknak a hozzáállásukhoz. További sok sikert kívánok ellenfelünknek!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 8. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ECSER SE - elmaradt

U15maglod.jpg

Partnereink