UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

A sorsolás szeszélye folytán az elmúlt hétvégén mindhárom utánpótlás együttesünk is bajnoksága első helyezettjével találkozott. Igazi erőpróba volt ez minden csapatunknak és nagy öröm, hogy ezekből kettőt is megtudtunk nyerni és így mindkét győztes együttesünk élre is állt. Balogh Sándor remekül készítette fel együttesét, hiszen már a mérkőzés elején előnyhöz jutott az U19, és bár kétszer is egyenlített az Aranyszarvas, a vége mégis két gólos maglódi siker lett. A Nagy Tamás vezette U13 az eddig hiba nélküli Péterit fogadta és kiütéssel küldte haza. Kicsit csalódás volt a találkozó, hiszen vendégeink nem igazán mutatták meg miért is álltak eddig a tabella élén, persze ez lehet a mi csapatunk dícsérete is. A forduló vesztese egyedül az U15, amely nagyarányú vereséget szenvedett, igaz nekik volt a legnehezebb feladatuk, ugyanis a Tehetség központi státuszban szereplő Gödöllőnek eddig gólt is nehéz volt rúgni. Nekünk sikerült, még ha most sokat is kaptunk cserébe. Csapatunk ettől függetlenül továbbra is dobogós helyen áll a táblázaton.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 7. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ARANYSZARVAS SE 4 - 2 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: dr. Vitárius G.

gól: Buzás P. 2, Borsi Z., Bán M.

kiállítva: Bertalan H. a 90. percben (második sárga lap után)

Maglódi TC: Szakál K. - Nagy Zs., Borsi M., Borsi Z., Kámán G. (Cili D. 88p), Szalai M., Földváry V. (Ernhöffer 46p), Buzás P. (Piller B. 88p), Bertalan H., Nagy K. (Szilágyi B. 88p), Bán M. (Békési A. 82p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Először is gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek! Jól kezdtük a mérkőzést, már az elején megszereztük a vezetést egy parádés kapáslövéssel Buzás Patrik révén. A folytatásban saját magunknak okoztunk kellemetlen pillanatokat és nehezítettük meg helyzetünket, a kihagyott helyzeteinkkel ,,életben" tartottuk ellenfelünket. Szerencsére jobban bírtuk a strapát és nem engedtük ki a kezünkből a mérkőzést. További sok sikert az Aranyszarvasnak!

---

U15-ös bajnokság, B-csoport, 5. forduló:

GSK GRASSROOTS I. - MAGLÓD-HELLOPARKS 10 - 1 (3 - 0)
Gödöllő, jv: Risz D.

gól: Csábi B. 2, Kovács D. 2, Virág Cs., Huszár M., Németh A., Zakor B., Maszlag Á., Bákány Cs. ill. Gyüre M.

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint (Vertetics Á. 57p), Molnár Botond, Szigeti B. (Balogh M. 68p), Irsán L. (Lucza A. 72p), Nagy Á., Gyüre M., Németh L., Ochtinszki T. (Herendi B. 68p), Teplán Á. (Fülöp Zs. 41p), Forgó B. (Kovács K. 57p)

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Azzal kezdeném, hogy nincs ennyi különbség a két csapat között, de vitathatatlan ellenfelünk fizikailag, és játékban is előttünk tart. Ilyen csapattól nem szégyen kikapni, ettől függetlenül fájó a vereség. Ezt a mérkőzést hamar el kell felejteni, és persze tanulni kell a hibáinkból. Van még két forduló, csináljuk tovább, és remélhetőleg elérjük céljainkat. További sok sikert kívánok ellenfelünknek.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 7. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PÉTERI KSK 5 - 0 (3 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: dr. Vitárius G.

gól: Vágó Zs. 3, Gyurina M. 2.

Maglódi TC: Varga A. - Ferencz T., Szilágyi Sz., Molnár K., Francenzovics D., Haszán M., Vágó Zs., Varga M., Gyurina M. cserék: Nándori R., Nagy A., Lucza Á., Varga L., Szatmári Z., Szigeti V., Ombodi Sz.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): A srácok most is rátettek egy lapáttal, újra és újra magasabb szintet képviselnek. Nagyon bízom benne, hogy most nem mennek ez alá a szint alá. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

U7_2022.jpg

Partnereink