MAGLÓD-HELLOPARKS - ISASZEG 6 - 0

Az elmúlt hetek eredményeit tekintve bizakodhattunk az Isaszeg elleni találkozó előtt, hiszen ellenfelünk mostanában nem sok pontot szerzett, viszont a játékosállományát tekintve jobb, mint amit eddigi eredményei mutatnak. Nem becsültük le ellenfelünket, kellő összpontosítással vetettük bele magunkat a mérkőzése, ami Hevesi révén hamar góllá is érett, ám gól nem igazán tett jót a játékunknak. Nagyon sok hibát követtünk el, kapkodtunk, ami persze ellenfelünknek kedvezett, többször jutottak el kapunkig, nem egy esetben csak a szerencsén, vagy Schritt Martinon múlott, hogy nem lett egyenlítés a részükről. Az első félidő végéhez közeledve aztán egyre többször lehetett tudatosságot felfedezni a játékunkban, felépített támadásokat vezettünk, és miután ez jó helyzetkihasználással is társult, négy gólos előnnyel mehettünk szünetre.

A második felvonást is tompán kezdtük, de a biztos vezetés tudatában nem volt rajtunk akkora nyomás. Ekkor is volt egy jobb periódusunk, amikor újabb két gólt szereztünk, viszont találkozó utolsó negyedórájában újra az Isaszeg volt a veszélyesebb. Szerencsénk volt, hogy egy rosszabb szériában játszó csapattal találkoztunk, így a visszafogott teljesítményünk is elég volt egy nagyarányú győzelemhez, de láthatjuk a tabellát... Egy percre sem hagyhat alább a koncentráció, folyamatosan élesnek kell lennünk, ha az első helyen szeretnénk maradni.

Pest megyei II. osztály, Északi csoport, 11. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ISASZEGI SE 6 - 0 (4 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző, jv: Resch N. (Aszódi Cs., Kovács G.)

gól: Kolozsvári L. 2 (egyet 11-esből), Hevesi K., Sándli M., Tóth G., Ivancsó D. (11-esből)

sárga lap: Sándli M., Ivancsó D. ill. Seres R., Simonfi T., Horkay L.

Maglódi TC: Schritt M. - Halász B., Hevesi K. (Kertész Z. 54p), Véglás P., Sándor J. - Sándli M. (Szalai M. 62p), Tóth G. (Buzás P. 81p), Ivancsó D., Dallos L. (Meczner K. 81p) - Pintér A. (Balló H. 62p), Kolozsvári L. (Posta N. 81p) edző: Rakita Gábor

Isaszeg SE: Simonfi T. - Orosz M. (Sárosi A. 59p), Tóth B., Ruda D., Horkay L., Molnár T., Káposztás L., Zentai P. (Kovács B. 59p), Maródi Gy., Kövesdi A., Seres R. (Mihalik Zs. 78p) edző: Schnellbach Imre

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC):Az eredmény könnyű győzelmet sugallhat, de a játék képe alapján közel sem volt ennyire sima ez a találkozó. Egy kulturáltan, jól futballozó Isaszeget sikerült megvernünk nagyon-nagyon rossz játékkal. Jó lenne a mai eredményességet állandósítani, de a mutatott teljesítményünket nem szeretném mégegyszer látni! Az Isaszegnek gratulálok a ma mutatott játékához, a csapatom tagjaival viszont el kell beszélgetnem.

 

 

 

U14farsang.jpg

Partnereink