U14: KESERŰ SZEZONZÁRÓ

Hosszú és nehéz őszi szezonon van túl U14-es csapatunk. Kényszerből neveztünk az Budapest bajnokságba, hiszen Pest megyében nem indult bajnoki küzdelem az adott korosztály számára. Hamar világossá vált, hogy erős mezőnyben kell helytállnunk, ami nagyrészt sikerült is, mert ha ki is kaptunk, mindig emelt fővel jöttünk le a pályáról. A szezon utolsó meccsére viszont - főleg, hogy csapatunk egyik legjobbja Vánkos Dénes súlyos sérült szenvedett - a motiváltságunk kicsit megingott, így az ASI elleni pótolt mérkőzésen nagyarányú vereséget szenvedtünk. Jókor jön a téli szünet. Rendezni lehet a sorokat, feltöltődni és újult erővel neki vágni a tavaszi folytatásnak, ami biztosan sikeresebb lesz!

U14-es BLSZ serdülő, HNP 1. csoport, 9. fordulóból pótolt mérkőzésen:

ANGYALFÖLDI SPORTISKOLA - MAGLÓD-HELLOPARKS 11 - 1 (4 - 0)
Budapest, jv: Gutyán K.

gól: Haddox M. 4, Jónás V. 2, Bisztrai Á. 2, Nagy K., Tamási A., Severnyák V. ill. Béres G.

Maglódi TC: Vass M. (Szénási B. 36p) - Németh L., Teplán Á., Béres G., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Cs. (Irsán L. 36p), Balogh M.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Sajnos a szezon utolsó mérkőzésén kaptuk a legnagyobb pofont. Úgy láttam hogy kicsit belefáradtunk a sok vereségbe, és kicsit fel is adtuk a végére. Hiányzott az a plusz, ami eddig jellemezte a csapatot, hogy a végsőkig küzd és nincs elveszett labda. Jön egy kis pihenő, és remélhetőleg lelkileg is feltőltödve kezdjük még a szezon második felét. A célünk a középmezőnybe kerülés. Köszönjük a szülőknek az egész éves támogatást és a szurkolást, és ez úton kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket,  és boldogabb új évet!

U14masodik.jpg

Partnereink