U13: SZÁZHAT GÓLLAL LETTÜNK ŐSZI BAJNOKOK

Az Astra-Üllő csapata ellen zárta őszi szezonját U13-as csapatunk. Ahogy az első találkozón, úgy most is 22 góllal terheltük meg ellenfelünk kapuját, így összesen 106 gólt rúgva nyertük meg az alapszakasz küzdelmeit. A srácok az utolsó pillanatig komolyan vették a bajnoki sorozatot, így megérdemelt első helyüknek köszönhetően biztosan erősebb sorozatban kezdik meg a tavaszi szezont. A sok gól eredményeképpen a góllövő lista első három helyezettje is maglódi, így duplán büszkék lehetünk a korosztály teljesítményére.

U13-as bajnokság, F-csoport:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ASTRA-ÜLLŐ 22 - 0 (10 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion
jv: Kecső R.

gól: Varga M. 6, Gyurina M. 4, Vágó Zs. 3, Gyüre M. 2, Vertetics Á. 2, Francenzovics D., Tóth R., Herendi B., Török Zs., Tábori-Tóth Á.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Gyüre M., Varga M., Francenzovics D., Vágó Zs., Gyurina M., Herendi B. cserék: Haszán M., Török Zs., Kovács L., Nagy A., Tóth R., Vertetics Á., Szigeti V., Tábori-Tóth Á., Nándori R.

Goran Kopunovics (edző, Maglódi TC): Számomra, mint edzőnek, a legfontosabb az egyén és a csapat fejlődése. Úgy érzem egész évben jó úton jártunk, már ősszel a Bozsik tornák alkalmával megtapasztaltam a gyerekek motiváltságát és tehetségét, ami mellett rendkívül fejlődőképesek is. Ismerve a képességeiket, erényeiket talán nem is meglepő, hogy ennyire jó teljesítménnyel zártuk az őszi szezont. Még az is ki kell emelnünk, hogy a góllövő listán is három maglódi végzett az élen: Gyüre Márk, Varga Mátyás és Vágó Zsombor, ráadásul utóbbi játékos még csak 2012-es, vagyis két évvel idősebbek között alkotott maradandót. Eufóriának nem kell lennie, de örüljünk, mert ezek tényleg szép eredménynek! Jó úton járunk, de hátra még nem dőlhetünk, sok dolgot kell még megtanulnunk. A következő állomás a tavaszi szezon, ahol minden bizonnyal nehezebb ellenfelekkel találkozunk majd. Gratulálok a gyerekeknek, nagyon büszke vagyok rájuk.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink