U19: GYÖMRŐI GYŐZELEMMEL ZÁRTUK AZ ŐSZT

Felemás őszt tudhat maga mögött a kiemelt első osztályban szereplő U19-es korosztályunk, amely hazai pályán minden ellenfelével szemben rendkívül magabiztos győzelmek aratott, de idegenben alulmaradt soros riválisaival szemben. Tegyük hozzá gyorsan: köztük volt a tabella első három helyezettje is. Az őszi szezon zárófordulójában Gyömrőn aztán megtört a jég és végül meg lett az első idegenbeli győzelem is, ám a dobogóról sajnos lecsúsztunk, miután az Abony a Pilis vendégeként megszerezte a három egységet. Elképzelhető, hogy a megyei első osztályú tagságához ez a negyedik hely nem lesz elegendő, de a teljesítmény természetesen így is elismerésre méltó, hiszen minden mérkőzésen becsülettel helytálltunk. Magasan a legtöbb gólt (52) rúgtuk a mezőnyben, és az első Sülysáppal holtversenyben a legkevesebbet (12) kaptuk. Góljainkon 13 (!) játékos osztozott, köztük Kertész Zalán volt a legeredményesebb 13 találattal.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 11. forduló:

UFC GYÖMRŐ - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 4 (0 - 2)
Gyömrő, jv: Décsi N. (Kun A.)

gól: Szalai M., Nádházi P., Havasi L., Lajti L.

sárga lap: Szászi D.

Maglódi TC: Nyilas L. - Nádházi P., Szászi D. (Bertalan H. 55p), Osvalda G., Hegyi B. (Szilágyi B. 83p), Szalai M., Ernhöffer M. (Kádár D. 76p), Kertész Z., Havasi L. (Lászlóffy G. 83p), Ofella G. (Lajti L. 76p), Földváry V. (Piller B. 83p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az első 20 percben a biztonságra törekedtünk, inkább felmértük, hogy nagyjából milyen játékerőt képvisel a Gyömrő. Aztán egy szép támadást követően, a 29. percben csapatunk kapitánya, Szalai Milán révén vezetést szereztünk, amitől már sokkal felszabadultabban játszottunk és négy gólig meg sem álltunk. Sajnos hiába a mi gólkülülönbségünk lett a legjobb, az öt idegenbeli mérkőzésből csak egyet tudunk megnyerni, ezáltal egy ponttal lemaradtunk a dobogóról. Tavasszal várjuk a folytatást. További sok sikert a gyömrői fiataloknak!

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink