U19: IDEGENBEN NEM MEGY

Hazai pályán hibátlan, idegenben még nyeretlen U19-es csapatunk. Balogh Sándor gárdája most az Albertirsa vendégeként szeretett volna pontot, pontokat szerezni, de a hazaiak a találkozó első órájában három gólt szerezve jelezték, hogy mindhárom egységet otthon tartanák. A mérkőzés utolsó harmada egyértelműen a mi fölényünket hozta, de helyzeteinkből csak egyet tudtunk gólra váltani, így legalább a szépítés összejött.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 7. forduló:

ALBERTIRSA - MAGLÓDI TC 3 - 1 (2 - 0)
Albertirsa, jv: Rozenbeiger A. (Zsurbej G.)

gól: Csőke A. 2, Szabó M. ill. Kertész Z.

sárga lap: Faragó N., Szabó M. ill. Szászi D.

Maglódi TC: Mári K. - Szászi D., Osvalda G., Szalai M., Ernhöffer M., Lászlóffy G. (Lajti L. 46p), Nádházi P., Kertész Z., Földváry V., Bertalan H. (Piller B. 67p), Havasi L.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Sajnálatos vereség ez. Játékban sajnos nem voltunk elég erősek, az Albertirsa pedig már az elejétől kezdve magasabb fordulatszámon pörgött, mint mi. Bárhogy is nézzük mind a három góljukat a mi hibáinkból szerezték, persze voltak nekünk is helyzeteink, de nem tudtuk kihasználni őket. A második félidőben jól játszottunk, talán ha egy picit türelmesebbek és pontosabbak vagyunk, akkor legalább egy pontot elhozhattunk volna. További sok sikert az irsai fiataloknak!

U14farsang.jpg

Partnereink