U14: KEVÉS VOLT A RAGYOGÓ MÁSODIK FÉLIDŐ

U14-es csapatunk egyike volt azon korosztályainknak, akik a csapadékos időjárás ellenére letudták játszani soros bajnoki mérkőzésüket, igaz azt is felcserélt pályaválasztói jog mellett, vagyis Halásztelken. Igen ellentétesre sikerültek a félidők, hiszen míg az elsőben a hazaiak, a másodikban mi voltunk a jobbak, de miután a ellenfelünk jobban sáfárkodott a lehetőségeivel, végül -ismét- kétgólos vereséget szenvedtünk.

U14-es BLSZ serdülő, HNP 1. csoport, 5. forduló:

HALÁSZTELEK FC - MAGLÓDI TC 5 - 3 (5 - 0)
Halásztelek, jv: Décsi K.

gól: Nagy N. 2, Smidt B. 2, Dontu I. ill. Molnár Botond, Vánkos D., Béres G.

Maglódi TC: Szénási B. - Béres G., Teplán Á., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D., Molnár Cs., Balogh M. cserék: Vass M., Varga M., Herendi B.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A vereség ellenére elégedett vagyok a csapat hozzáállásával. 5:0-s félidei eredmény után, nem adták fel, hanem úgy mentek ki a második félidőre mintha 0:0 lett volna az állás. Meg is lett ennek az eredménye, mert a második félidőt 3:0-ra nyertük, és jobb helyzetkihasználással a győzelem is meglehetett volna. A végeredménytől függetlenül emelt fővel távozhattunk. A cserék is jól szálltak be a játékba, és itt köszönném meg nekik, hogy eljöttek velünk, és segítettek nekünk.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink