MAGLÓDI TC - LEÁNYFALU 5 - 0

Felnőtt csapatunk a négy gólt szerző Kolozsvári László vezérletével 5-0-ás győzelmet aratott a rendkívül sportszerű, kulturált focit játszó Leányfalu együttese ellen. A találkozó első félidejében volt hatékonyabb a támadójátékunk, ami után négygólos előnnyel mehettünk szünetre. A második játékrészben - a csapadékosabb időjárás miatt -, a kapu előtt, az utolsó passzoknál pontatlanabbá váltunk, de egy szöglet után így is tovább tudtuk növelni előnyünket. Együttesünk továbbra is makulátlan teljesítménnyel áll a tabella második helyén.

 

Pest megyei II. osztály, Északi csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - LEÁNYFALU SE 5 - 0 (4 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 80 néző, jv: Zelman P. (Gindl Sz., Ács B.)

gól: Kolozsvári L. 4, Horváth G.

sárga lap: Horváth G., Ivancsó D.

Maglódi TC: Botlik D. - Kalina T., Garics G., Horváth G., Posta N. (Meczner K. 83p) - Vékei N., Ivancsó D., - Sándli M. (Véglás P. 85p), Bihari D. (Kertész Z. 73p), Tóth G. (Tóth N. 70p) - Kolozsvári L. (Fitos L. 64p) edző: Rakita Gábor

Leányfalu: Kőrösi D. - Horváth B., Potecz Á. (Bogdán M. 80p), Potecz Á., Szalai Gy., Dalkon D., Králl M., Czimmermann P. (Szalai M. 66p), Novák M., Vas G., Ignácz G. (Gelu L. 71p)

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. A mérkőzés előtt megbeszélteket maximálisan betartotta a csapat és mind akcióból, mind pontrúgásokból parádés gólokat szereztünk. A győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Ha múlt héten azt mondtam, hogy a szezon legrosszabb játékát produkáltuk, akkor most azt: a Leányfalu ellen a legjobbat, persze bízom benne lesz még ennél is jobb! Gratulálok a csapatnak!

U132014.jpg

Partnereink