FELKÉSZÜLÉS: NÉGY GÓLT LŐTTÜNK AZ ECSERNEK

Harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte felnőtt csapatunk, ezúttal a szomszédos Ecser együttesével szemben. Riválisunk hozzánk hasonlóan a megyei másodosztályban kezdi meg az őszt, de ők a déli csoportban, így a bajnokságban nem találkozunk egymással.

Több játékosunkat is nélkülőző csapatunk a találkozó huszadik percében Balló Harold fejes góljával szerezte meg a vezetést, amit az első félidőben még Kolozsvári László és Tóth Gergő találata követett. A szünet után Tóth Norbert révén már csak egy gólt sikerült rúgnunk, így alakult ki a 4-0-ás végeredmény. Keretünkben nagy változás nem volt az elmúlt időszakban. Érkezett Dunavarsányból Bihari Dávid, aki középpályánkat fogja erősíteni, míg távozó játékos nem volt. Következő mérkőzésünket szombaton játszuk Csepelen a Csep-Gól ellen, ahol szinten lesznek hiányzóink, de reméljük ismét maglódi góloknak örülhetünk majd.

 

Felkészülési mérkőzések:

Ecser SE - Maglódi TC 0 - 4

g: Balló H., Kolozsvári L., Tóth G., Tóth N.

Rakita Gábor (edző): - Voltak jó megoldásaink, nyertünk is, de összességében fásultan, nehezen mozogtunk, látszott a fáradtság a csapaton, igaz a felkészülés ezen szakaszában nem is várhattunk mást. Dolgozunk tovább.

 

Következő mérkőzés:

Csep-Gól FC - Maglódi TC

 

U7_2022.jpg

Partnereink