U16: MOST TIZENHETET RÚGTUNK

A nagyon nagyarányú győzelem, már nem kiemelkedő hír, maximum az, hogy most nem pont tíz, vagy húsz gólt szereztünk, hanem tizenhetet. Ezzel viszont éppen nyolcvan gólra hoztuk az eddig szerzett találataink számát. Egyfelől nagy dolog, másfelől siralmas, hogy két körös kvalifikáció után, amely célja az erőviszonyok kiegyenlítése, egy ilyen csoportba sorolnak be minket. Ez senkinek sem jó! Nagy elismerés a gyerekeknek, hogy motiváltak tudnak maradni ilyen helyzetben is és a lehető legjobb teljesítményre törekednek. Remélhetőleg a lendület kitart az egyetlen hozzánk hasonló cipőben járó, Vecsés elleni találkozón is!

U16-os bajnokság, III. osztály, Közép csoport, 7. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - CSÖMÖR 17 - 0 (8 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion jv: Dankó A. (Szabó Gy.)

gól: Pápa R. 7, Gyenes G. 2, Fodor D. 2, Lengyel R. 2, Kovács Bálint 2, Karajos K., Gyorgyovics Z.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Gyenes G., Fodor D. (Nagy Botond 75p), Karajos K., Lengyel R., Pápa N. Kovács Bálint, Pápa R., Kovács Barnabás (Béres A. 57p), Kiss K. (Nagy Balázs 57p), Gyorgyovics Z.

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Gratulálok a srácoknak, mert végig motiváltak voltak, uralták a mérkőzést, ahol ellenfelünk talán csak az első tíz percben tudott némi veszélyt jelenteni a kapunkra. Örülök, hogy ismét kapott gól nélkül fejeztük be a mérkőzést.

U14masodik.jpg

Partnereink