U13: HÁROM PONT A TURA ÉS A PILIS ELLEN IS

U13-as csapatunk két, szoros hazai mérkőzést vívott az elmúlt időszakban. A Tura ellen a találkozó vége előtt, Molnár Botond révén sikerült megszereznünk a győzelmet, míg a Pilis ellen az utolsó negyed alakult jól a számunkra, hiszen 1-1 után az utolsó húsz percben három gólt szerezve tudtuk magunk javára fordítani a találkozót.

U13-as bajnokság, Megyei III. osztály, Keleti csoport, 5. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TURA VSK 2 - 1 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szabó B.

gól: Vánkos D., Molnár B. ill. Molnár L.

Maglódi TC: Ochtinszki T. - Németh L., Molnár E., Teplán Á., Molnár Cs., Molnár Bálint, Molnár Botond, Balogh M., Vánkos D. cserék: Gyüre M., Korcsok K., Herendi B.

Sándli Márk (edző, Maglódi TC): Egy igazi rangadót játszottunk, amiből mi jöttünk ki jobban. Véleményem szerint hasonszőrű csapat ellen játszottunk. Két szép, akció gólt lőttünk, ismét visszaláttam azokat dolgokat, amiket edzésen tanulunk folyamatosan, és nekem ez a győzelemnél is többet ér. Gratulalok a csapatnak!

---

U13-as bajnokság, Megyei III. osztály, Keleti csoport, 6. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PILISI LK 4 - 1 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Laczó B.

gól: Teplán Á., Vánkos D., Szénási B., Gyüre M. ill. Sinka Zs.

Maglódi TC: Szénási B. - Ochtinszki T., Németh L., Molnár E., Gyüre M., Molnár Cs., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D. cserék: Kovács K., Teplán Á., Balogh M., Herendi B.

Sándli Márk (edző, Maglódi TC): Sok nehézséggel kezdődött ez az összecsapás, de jól jöttünk ki belőle. Nem feltétlenül a végeredmény miatt vagyok büszke a fiúkra, hanem a mutattott játék, illetve az edzésen begyakorolt dolgokat használata miatt. Ha így teljesítünk továbbra is, jól végződhet számunkra a bajnokság.

 

U7.jpg

Partnereink