HÚSZ GÓLT RÚGOTT AZ U16

Ha valakinek, hát nekünk egész bizonyosan nem jött be a megyei labdarúgó szövetség megreformált utánpótlás versenyrendszere. Míg megyei szinten összességében kiegyenlítettebbek lettek a bajnokságok, mi a kivételek közé tartozunk. A nem rossz alap, illetve középszakasos eredményeink ellenére a megyei III. osztály alsóházába kaptunk besorolást, ami láthatóan túl gyenge a számunkra. A Vecsés elleni szoros meccsen kívül kétszer rúgtunk 10, majd most a Mogyoródnak 20 gólt. Persze van sikerélményünk, ami jó, de fejlődésünket a kiélezettebb meccsek szolgálnák.

U16-os bajnokság, III. osztály, Közép csoport, 4. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD FC 20 - 1 (7 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Richter B. (Vitárius G.)

gól: Pápa R. 6, Kovács Bálint 4, Lengyel R. 3 (egyet 11-esből), Fodor D. 3, Kiss K., Béres A., Gyorgyovics Z., Nagy Botond ill. Korecz B.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Gyenes G., Fodor D., Matók B. (Béres A. 58p), Karajos K., Lengyel R., Pápa N. (Nagy Balázs 58p), Kovács Bálint, Pápa R., Kiss K. (Nagy Botond 58p), Gyorgyovics Z.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Gratulálok a fiúknak, mint az eredmény is mutatja, teljesen megérdemelten nyertünk. Köszönjük az ellenfélnek, hogy becsülettel végig küzdötték a mérkőzést, annak pedig külön örülök, hogy a biztos vezetés tudatában sem álltunk le és sorra dolgoztuk ki a helyzetek, rúgtuk a gólokat.

U132014.jpg

Partnereink