FUTSAL: GYŐZELEMMEL ZÁRTUK AZ ÉVET

A nyíregyházi fiaskót a MEAFC ellen megnyert mérkőzéssel feledtette felnőtt futsal gárdánk és a tabella második helyéről várhatjuk a 2022-es esztendőt.

Futsal NB II., Keleti csoport, 14. forduló:

MAGLÓDI TC - MEAFC MISKOLC 10 - 3 (3 - 0)

Gyömrő, jv: Muhari G., Urgyán A. (Fábián B.)

gól: Seregy T. 3, Papp R. 2, Petric B. 2., Vékei N., Horváth R., Lázár Zs. 

Maglódi TC: Lipők B. - Seregy T., Petric B., Vékei N., Papp R. cserék: Sipos A., Érsek R., Lázár Zs., Horváth R. csapatvezető: Németh Gusztáv

Miskolc: Pallagi G. - Balog B., Polényi T., Varga L., Turcsik T. cserék: Gergely R., Hadházi S., Varga B., Grallert M., Mészáros B., Horváth Sz., Czékus S.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Miskolc ellen játszottuk az idei év utolsó bajnoki mégkőzését. Bár a vendég csapat az utolsó előtti helyen áll a tabellán tudtuk, hogy az erősítéseiknek köszönhetően nagyon nehéz meccs vár ránk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy két hete a listavezetőt is megverték. A srácok az első pillanattól kezdve koncentráltan és jó iramban játszottak, egy percig sem engedtük ki az irányítást. 3:0-val fordultunk és tudtuk, ha mi lőjük a  negyedik gólt, akkor végig kezünkben marad a mérkőzés. Így is lett! Látványosnál látványosabb góloknak örülhetett a szép számú közönség. A végén kicsit kiengedtünk, de így is 10:3-as győzelemnek örülhettünk. Köszönjük az egész éves szurkolást! Boldog karácsonyt kívánunk minden szurkolónak, vezetőnek és az egész Maglódi Tc-nek. A Miskolc csapatának pedig sok sikert kívánunk!

U14farsang.jpg

Partnereink