FUTSAL: NYÍREGYHÁZA NYERTE A RANGADÓT

Futsal csapatunk a Mád ellen elért 5-3-as győzelem utána listavezető Nyíregyháza együtteséhez látogatott, ahol a szeptemberi hazai mérkőzésünkhöz hasonlóan igen kiélezett találkozót vívtunk, ám most pont nélkül maradtunk. A mindössze három gólt hozó összecsapáson már az első játékrészben kialakult a 2-1-es végeredmény. Vereségünknek "köszönhetően" maradt a két hete kialakult négy pontos különbség miután a Nyíregyháza egy héttel korábban Miskolcon szenvedett vereséget. Németh Gusztáv vezette csapatunk hétfőn épp a MEAFC ellen zárja az évet, majd január 10-én a Sárvár elleni Magyar Kupa találkozóval kezdi az új esztendőt.

Futsal NB II., Keleti csoport, 12. forduló:

MAGLÓDI TC - MÁDI FC 5 - 3 (2 - 0)

Gyömrő, jv: Czene-Joó Á., Mózsa Á. (Strehó E.)

gól: Seregy T. 3, Érsek R., Papp R. ill. Irhás I., Bogyó K., Bodnár M. 

sárga lap: Vékei N. ill. Balogh D.

Maglódi TC: Lipők B. - Seregy T., Petric B., Vékei N., Papp R. cserék: Érsek R., Lázár Zs., Horváth R. csapatvezető: Németh Gusztáv

Mád: Mata S. - Moroncsik RE., Irhás I., Bogyó K., Szűcs Á. cserék: Czakó M., Koroknai D., Balogh D., Titkó G., Dlehány B., Spéder B., Szabó Zs., Farkas M., Bodnár M.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Sajnos a betegségek miatt kevesen tudtunk kiállni hazai pályán is, míg ellenfelünk teljes kerettel érkezett. Nagyon jó és izgalmas meccst láthattak a hétről hétre egyre többen kilátogató szurkolók. Hamar vezetést szereztünk és a szünet előtt növelni tudtuk a vezetést. A második félidő elején tovább tudtuk növelni az előnyt és remek védekezéssel már 4-0-át is mutatott az eredményjelző. Ekkor 5:4-elleni játékra váltottak a vendégek, melyből eredményesek is tudtak lenni de az izgalmas végjáték után itthon tartottuk a három pontot. Sok sikert kívánok a nagyon szimpatikus és korrekt Mád csapatának.

---

Futsal NB II., Keleti csoport, 13. forduló:

A STUDIO FUTSAL NYÍREGYHÁZA - MAGLÓDI TC 2 - 1 (2 - 1)

Nyíregyháza, jv: Újhelyi T., Szűcs L. (Sántha P.)

gól: Csáki J., Kovács B. ill. Vékei N.

sárga lap: Szabolcsi M., Kovács E. ill. Vékei N., Horváth R., Érsek R., Lázár Zs.

Nyíregyháza: Szabolcsi M. - Ladányi D., Kovács B., Kovács E., Gyügyei Z. cserék: Krizsnovszki Á., Nagy B., Varga D., Nagy I., Csáki J., Horváth N., Fábri D.

Maglódi TC: Matus T. - Seregy T., Petric B., Vékei N., Papp R. cserék: Érsek R., Lázár Zs., Horváth R. csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Tovább folytatódott a csapatot sújtó betegséghullám, így hét mezőnyjátékossal tudtunk Nyíregyházára utazni. Sajnos a hétvégi két napos focitorna, melyen a döntőig meneteltünk Püspökladányban, még a lábakban volt és a hosszú út sem a mi esélyeinket növelték. Sajnos a mérkőzés elején ez ki is jött és hamar két gólos hátrányba kerültünk. Ahogy bemelegedtek a lábak egyre jobban játszottunk és 2:1-re feljöttünk. Szünet után a hazaiak szorosan és pontosan védekeztek, a támadásokat nem is erőltették. Nem sikerült egyenlítenünk, pedig az utolsó másodpercekben 5:4 elleni játékban adódott egy lehetőségünk, ami kimaradt. Reméljük a felső házban vissza tudunk vágni a listavezetőnek! Jól jön a szünet a Miskolc elleni meccs után, hogy rendezni tudjuk a sorainkat és dolgozzunk a csapat erősítésén is.

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink