U13: NAGYON ERŐS SZÁMUNKRA A FELSŐHÁZ

Míg az alapszakaszt meggyőző játékkal és győzelmekkel abszolválta U13-as gárdánk, addig a felsőházi rájátszásban mindkettő elmarad a várakozásoktól, ráadásul több esetben a szerencse sem szegődött mellénk. Sajnos öt mérkőzésen sem sikerült pontot szereznünk, így a tavaszt a másodosztályban kezdhetjük meg. Természetesen szerettünk volna legjobb nyolc csapat közé bekerülni, de ha úgy nézzük, hogy van harmad, illetve negyed osztály is, akkor igencsak elégedettek lehetünk, főleg úgy, hogy ott már nagyvalószínűséggel hozzánk hasonló csapatokkal találkozhatunk.

U13-as bajnokság, felsőház, B-csoport, 3. forduló:

IKARUS BSE - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 0 (0 - 0)
Budapest, Bátony u., jv: szükség játékvezető

gól: Rechtenwald Á., Kollár B., Nagy K., Molnár M.

Maglódi TC: Szénási B. - Ochtinszki T., Vánkos D., Valló P., Molnár E., Németh L., Teplán Á., Molnár Bálint, Molnár Botond cserék: Lucza A., Balogh M., Molnár Cs., Kovács L., Herendi B.

---

U13-as bajnokság, felsőház, B-csoport, 4. forduló:

FERIHEGY-VECSÉS - MAGLÓD-HELLOPARKS 8 - 3 (7 - 3)
Vecsés, jv: Molnár L.

gól: Frühwirth B. 3, Kiss Á. 3, Vajó Zs., Barsy-Vanczák Á. ill. Valló P. 2, Vánkos D.

Maglódi TC: Szénási B. - Ochtinszki T., Molnár Cs., Molnár E., Teplán Á., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D., Herendi B. cserék: Valló P., Balogh M., Vertetics Á.

---

U13-as bajnokság, felsőház, B-csoport, 5. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - UFC GYÖMRŐ 1 - 4 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion jv: Décsi N.

gól: Vánkos D. ill. Ladányi B. 2, Tordai D., Ecsedi B.

Maglódi TC: Szénási B. - Ochtinszki T., Vánkos D., Valló P., Molnár E., Németh L., Molnár Cs., Molnár Bálint, Molnár Botond cserék: Vertetics Á., Balogh M., Herendi B.

Sándli Márk (edző, Maglódi TC): Egy remek sorozat után a felsőházban találtuk magunkat. Itt már komoly csapatok ellen játszhattak a fiúk. Véleményem szerint ez egy nagyon jó tanulópénz minden egyes gyereknek, mert látják mindig van hova fejlődni. Nem elég csak a meccsen kihozni magadból a maximumot, hanem minden edzést, úgy kell venni mintha meccs lenne. Mindig ez a kis nüansz hiányzott a meccseinken. A pozitívum hogy hétről hétre látom a fejlődést és a győzni akarást a gyerekeken, számomra ez a legfontosabb. Az utolsó meccsünkre is maximálisan felkészülünk és várjuk a folytatást.

U212015.jpg

Partnereink