U19: MINDEN ESZKÖZT BEVETETT A TURA

Hosszú idő után újra vereséget szenvedett U19-es együttesünk, mégpedig az eddig közvetlen mögöttünk álló turai csapat otthonában. Sajnos a mérkőzésre csak egy játékvezetőt tudod delegálni a szövetség és ezt ki is használni a hazai csapat. Ők is tudták, hogy nagyon egyszerűcske játékuk, nem lehet célravezető, így mind a "szurkolók" mind a játékosok a megfélemlítés eszközével éltek a játékvezető, játékosaink és a stábtagjaink irányába. Ezután honlapjukon minket neveztek "arrogánsnak" csak azért, mert nem kívántunk behódolni akaratuknak. Csapatunk becsülettel küzdött és a kívülről jött, játékvezetői döntéseket befolyásoló nyomást tehetetlenül szemlélve végül kikaptunk a Fortuna kezét erősen markoló hazai gárdától. Noha még mindig feljutó helyen állunk, mi a tudásunk alapján szeretnénk feljutni az első osztályba. Ha ehhez kevés a játékunk, akkor inkább vállaljuk büszkén a másodosztályt mintsem a megfélemlítés és alattomosság páncélja mögé bújva "vitézkedjünk" a legjobbak között.

U19-es bajnokság, rájátszás-felsőház, B-csoport, 4. forduló:

TURAI VSK - MAGLÓDI-HELLOPARKS 4 - 3 (1 - 1)
Tura, jv: Lőrincz Z.

gól: Hajdú T., Sára D., Kis K., Horváth P. ill. Kopunovic D. 3.

sárga lap: Sára P. ill. Neményi B., Kristóf L., Papp R.

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B., Osvalda G., Meczner K., Szalai M., Kristóf L. Kopunovic D., Ernhöffer M. (Lajti L. 63.), Hajdu B., Papp R., Nagy L.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A felsőház negyedik fordulójában a Tura csapatához látogattunk. Nagyon motiváltan vártuk a mérkőzést, mivel tudtuk, hogy egy újabb győzelemmel bebiztosíthatjuk első helyünket és a megye legjobb nyolc csapata között kezdhetjük meg a tavaszt. Sajnos ezen a hétvégén kifogtak rajtunk, ezáltal visszaestünk a második helyre. Ameddig mi törekedtünk a látványos, felépített, kombinatív játékra, addig az ellenfél tördelte a játékunkat. Fizikálisan jóval erősebbek voltak és még a pálya is szűkösebb volt a megszokottnál. Leszűkítették azt a kis területet, majd leütköztek minket és ment a rúgd előre fuss utána játék. Egyáltalán nem volt semmilyen elképzelésük, szimpla erőfocit játszottak, még egy normális labdakihozataluk sem volt. Konkrétan megölték a játékot... Rossz volt tapasztalni, hogy nem ellenfélként, hanem ellenségként tekintettek ránk a pályán. Viszont a csapatomnak nincs oka a szégyenre, mivel sokkal jobbak voltunk játékban, többet passzoltunk és jóval többet birtokoltuk a labdát. Mindenesetre gratulálunk az ellenfélnek!

U212015.jpg

Partnereink