TAKSONY-MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 4

undefined

Szinte a "sírból", háromgólos hátrányból, emberhátrányban mentett pontot felnőtt csapatunk a Taksony vendégeként szombaton.

A védekezési hibákkal tarkított első félidőt követően 3-1-es hátrányban voltunk a házigazda Taksony vendégeként, ahol Garics Gábor kiállítása miatt kevesebben is kellett kezdenünk a második játékrészt. A hazaiak az 54. percben szerzett újabb gólja már-már kilátástalan helyzetbe sodort minket, de Balló Harold, majd a csereként beállt Seregy gólja újabb lökést adott együttesünknek, ami a 83. percben, az ugyancsak beszálló, szögletből, érintést nélkül gólt csavaró Horváth Richárd találatának köszönhetően végül pontmentést eredményezett.

Az elmúlt három találkozót ugyan veretlenül hoztuk, de égető szükségünk lenne a győzelmet jelentő három pontra. Talán a következő, Gyömrő elleni mérkőzésen összejöhet, de ehhez feltétlenül számítunk szurkolóink segítségére is!

Pest megyei I. osztály, 10. forduló:

TAKSONY SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 4 (3 - 1)

Taksony 100 néző, jv: Jakab M. (Kovács T., Balogh II Z.)

gól: Bata Cs. 3, Nagy M. ill. Lázár Zs., Balló H., Seregy T., Horváth R.

sárga lap: Vörös D., Szabó N., Kreisz V., Hégner Z., Bata Cs. ill. Hajdu B., Horváth R., Kalina T.

kiállítva: Garics G. (nyilvánvaló gólhelyzetben szabálytalankodott ellenfelével szemben) 45. percben

Taksony: Kreisz V. - Pete A., Hégner Z., Szmola D. (Végh G. 85.), Schmidtka B., Szabó N., Vörös D. (Szemán L. 60.), Bata Cs., Király M. (Kreisz P. 81.), Róhfeld G. (Wéber T. 54.), Nagy M.  játékos-edző: Hégner Zoltán, Vörös Dávid

Read More

Maglódi TC: Botlik D. - Véglás P., Garics G., Lázár Zs., Tatai T. (Kalina T. 71.), Hajdu B., Vékei N., Kis R. (Horváth R. 59.), Papp R. (Seregy T. 49.), Sándli M. (Poncok Cs. 52.), Balló H. (Zámbó T. 67.) edző: Rakita Gábor

Rakita Gábor (vezetőedző, Maglódi TC): Nem volt egyszerű találkozó, ahol nem igazán találtuk a magunk játékát. Rengeteg technikai hibát vétettünk, rossz labdaátvételek, passzok nehezítették a dolgunkat az egész mérkőzés során. A széleken nem tudtuk kontrollálni ellenfelünk gyors játékosait, amely utána a félidőre megfogyatkoztunk és kétgólos hátrányba kerültünk. A második félidő sem kezdődött jobban, újabb gólt kaptunk, de ellenfelünkkel szemben nekünk sikerült a cserék által belenyúlni a mérkőzésbe. 4-1-nél ők elhitték, hogy megvan számukra győzelem, viszont mi nem adtuk fel és az utolsó percig küzdöttünk, ami végül egy pontot eredményezett. Gratulálok a csapatomnak a küzdeni tudáshoz!

undefined

U13 csapatkep.jpg

Partnereink