UP EREDMÉNYEK: HARMADIK HELYEN VÉGZETT AZ U17 ÉS AZ U15

Már biztos dobogósként, de az előrelépés lehetőségének tudatában lépett pályára utolsó bajnoki mérkőzésén az U17 (képen) és U15. Az U15-nek a saját kezében volt a sorsa, míg az U17-nek a győzelmén kívül a Tura pontvesztésére is szükség lett volna. Baranyai Paliék, vagyis az U15, sérülések miatt sajnos csak tartalékosan tudott kiállni a Gyál ellen, ráadásul a szerencse is a riválisunk oldalára állt, hiszen két kapufánkon kívül egy büntetőt is kihagytunk.

Az U17 tanári módon, 8-0-ra verte a Gödöllő II-t, és noha a Kerepes vezetett is a Tura ellen, utóbbi végül megtudta nyerni az összecsapást, így maradtunk a harmadik helyen. Ettől függetlenül mindkét esetben hatalmas gratuláció jár a csapatoknak és az edzőknek. Az U15 a bajnokság elején nehezen lendült be, nehezen szokták meg a nagy pályát, az U17 pedig öt pontos büntetése ellenére tudott oda érni a dobogóra. Ráadásként Farkas Barnabás (képen) 36 góljával gólkirály tudott lenni. Sajnos keserűség is vegyült az U17 örömébe: az edző, Borsos Gábor épülő labdarúgó karrierje miatt szünetelteni kívánja edzői pályáját, így a következő szezont az U13 és U17 a következő szezonját másik trénerrel fogja megkezdeni. Gábornak köszönjük áldozatos és egyben sikeres munkáját és további eredményes játékos pályafutást kívánunk neki!

Az U19 is pályára lépett az elmúlt fordulóban, de a márciusban megvert Bugyi csapata most vissza tudott vágni nekünk. Szerencsére Kántor Krisztián játékosainak van még egy lehetőségük a javításra most hétvégén az Örkény ellen.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 22. forduló:

BUGYI SE - MAGLÓDI TC 6 - 2 (3 - 0)
Bugyi, jv: Resch N. (Zsélyi Cs., Fazekas A.)

gól: Proksa M. 2, Ballabás L., Egyed D., Juhász Sz., Török Á. ill. Csongrádi K. 2

Maglódi TC: Kormány B. - Teiner G., Nagy A., Hantosi B., Szarka D., Varga V. (Juhász D. 46p), Balazsin I., Skultéty D., Csongrádi K., Vadon B., Papellás P.

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzésen két folyamatosan 120 százalékosan teljessítő játékosunknak volt rossz napja. Ráadásul négy  kihagyhatatlan ziccert sem rúgtunk be és két gólt, aminek semmi köze nem volt a leshez nem adtak meg. Így nehéz meccset nyerni. A csapat hozzáállással most is elégedett vagyok!

---

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 22. forduló:

MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐ II. 8 - 0 (4 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Risz D. (Molnár-Sáska Zs.)

gól: Farkas B. 5, Ofella G., Piller B., Ernhöffer M.

Maglódi TC: Nyilas L. - Takács B., Széles D. (Szilágyi B. 71p), Ofella G., Holkó M. (Piller B. 54p), Kristóf L., Farkas B., Balog G. (Szilágyi Zs. 63p), Földváry V.,  Molnár H. (Ernhöffer M. 71p), Kovács B.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Szezonzáró mérkőzésünket megelőzően bőven akadtak kérdések a bajnoksággal kapcsolatban, matematikai esélyünk volt a második helyre, illetve Farkas Barnabás két góllal volt lemaradva a gólkirályi címtől. Mindezek tudatában extra motiváltan mentünk fel a pályára és hamar jeleztük, hogy nem nagyon lesz kérdés. Biztos védelemmel, szép támadásokkal és tetszetős gólokkal fejeztük be ezt az elképesztően nehéz és fordulatos szezont. Kettő célunkból egyet sikerült elérnünk: Barni gólkirály lett. Viszont megkell elégednünk a harmadik hellyel, ami számomra óriási teljesítmény, ráadásul úgy hogy nem kevés büntető pontot tűntettünk el. Mint mérkőzésünket megelőzően tudni lehetett hogy én és a korosztályos csapatok útjai is elválnak. Nagyon hálás vagyok a maglódi labdarúgás vezetőinek, akik három évvel ezelőtt bizalmat szavaztak nekem, a szülőknek, akik megértették és elfogadták a nézeteim és a játékosoknak, akik hallgattak rám és bíztak bennem. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert kívánok az összes  maglódi növendéknek! Hajrá Maglód !

 

---

 

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, felsőház, 6. forduló:

GYÁLI BKSE - MAGLÓDI TC 3 - 0 (3 - 0)
Gyál, jv: Risz D. (Feigl G.)

gól: Elsik L., Török G., Tirpák P.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Fodor D., Matók B., Karajos K., Kovács Bálint, Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z., Angyalosi P., Gyenes G., Nagy Botond (Szabó A. 60p), Kiss K.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Meghatározó játékosiank hiányában is képesek voltunk jó játékra. Megvoltak a lehetőségeink, de büntetőből sem tudtunk betalálni, így végül a harmadik helyen végeztünk. Gratulálok a csapatnak a idénybeli teljesítményhez!

 

U15maglod.jpg

Partnereink