DUNAHARASZTI - MAGLÓDI TC 1 - 0

fotó: www.labdarugas.dmtk.hu

Szombaton bravúros pontszerzés reményében utazott el felnőtt csapatunk a listavezető Dunaharaszti együtteséhez. Bár jó ideig emberelőnyben játszottunk, lehetőségeink is akadtak, de végül nem sikerült meglepetést okoznunk és egy gólos vereséget szenvedtünk.

Pest megyei I. osztály, 23. forduló:

DUNAHARASZTI - MAGLÓDI TC 1 - 0 (1 - 0)

Dunaharaszti, zárt kapuk mögött, jv: Németh K. (Berki A., Kovács L.)

gól: Simon A. 11p (11-esből) 

sárga lap: Szántó D. ill. Seregy T., Sándli M., Kalina T., Borsos G., Fischer Zs., Tatai T., Németh R.

kiállítva: Rétsági Á. a 32. percben, nyilvánvaló gólhelyzetben lerántotta ellenfelét.

DMTK: Scheilinger Gy. - Szalai A., Rétsági Á., Gulyás M., Búrány Z.,  Szmola D., Tóth F., Balázs R., Vitányi G. (Tóth Gy. 91p), Simon A., Szántó D. vezetőedző: Schön László

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Tatai T., Petric B., Lázár Zs., Kalina T., Molnár D. (Poncok Cs. 70p), Seregy T., Németh R., Borsos G., Sándli M., Fischer Zs. vezetőedző: Kopunovics Goran

Schön László (vezetőedző, DMTK: Gratulálok a csapatnak! Egy szervezett és jól játszó Maglódot sikerült 60 perc emberhátrányban legyőznünk, bár megkönnyíthettük volna a saját dolgunkat, ha a kínálkozó lehetőségeinkkel jobban sáfárkodunk. Véleményem szerint, a tavasz eddigi legjobb játékával sikerült megszereznünk a három pontot. (forrás: www.labdarugas.dmtk.hu)

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Tudtuk, hogy erős ellenféllel találkozunk, ami be is igazolódott, jó kis mérkőzés vívtunk velük. Mi ilyet meccseket szeretünk játszani, ahol a férfias küzdelem dominál. A mérkőzés elejétől kezdve támadó felfogásban játszottunk. Az első félidőben több lehetőségünk akadt, ziccerek is, de kimaradtak. Ellenfelünk nagyon fegyelmezetten védekezett. A második játékrészben nem is tudtuk őket megbontani, nem volt területünk. Egy minőségi ellenféllel szemben így ki lehet kapni. Egy pontra talán rászolgáltunk volna, de most nem sikerült. Nekünk nem őket kell megvernünk. Gratulálunk a Dunaharasztinak, nagyon jó,  korrekt ellenfélnek bizonyultak.  A szerdai, Százhalombatta elleni találkozó rendkívül nehéznek ígérkezik, igazi vizsga lehet a játékosok számára. Bízom benne, hogy sikerrel veszük, és akkor közel kerül ahhoz, hogy teljesítsük célkitűzésünket. 

U7.jpg

Partnereink