VERESEGYHÁZI VSK - MAGLÓDI TC 0 - 1

Rövid felkészülést követően, őszről pótolt bajnoki mérkőzésen, győzelemmel kezdte idei bajnoki szezonját felnőtt együttesünk. Csapatunk sikere azért is értékes, mert sok játékost kellett nélkülöznie Kopunovics Goran vezetőedzőnek. Két eltiltott (Borsos Gábor és Németh Richárd) játékosunk mellett többen (Garics Gábor, Budafai Gergő, Poncok Csaba) sérüléssel is bajlódnak. Ráadásul a távozó játékosok helyére sem tudtunk még kellő számban igazolni még.

A találkozón nagy erőket mozgósított a hazai együttes, de kiváló védekezésünknek köszönhetően nem csak átvészeltük a Veresegyház támadásait, de a második játékrész elején szerzett Pintér András góllal a három pontot is megszereztük.

Játékoskeretünkbe ezidáig a következő változások zajlottak le:

Távozott Rajz Miklós (Örkény), Lakatos Balázs (Gázgyár), Lipők Benjamin (Biatorbágy), Kontér Dávid (Csomád), Vágó Zoltán (szünetelteti pályafutását), helyükre Fischer Zsigmond érkezett Ausztriából, illetve ezen a héten Sándli Márk az FC Dabastól és Molnár Dániel Olivér az ugyancsak harmadosztályú Szabadkikötő együttesétől. Szeretnénk még erősíteni az együttes keretén, amire még hét nap áll a rendelkezésünkre. Átigazolásokon kívül a saját utánpótlásból is meríthetünk, ezért is készül a csapattal az U17 és az U19 kapuját őrző Nyilas Levente, illetve a tehetséges védő Ofella Gergő.

Folytatás jövő szombaton 11 órakor, Gyömrőn, ahol a CSO-KI együttesét fogadjuk, sajnos zárt kapuk mögött.

Pest megyei I. osztály, 14. forduló:

VERESEGYHÁZ VSK - MAGLÓDI TC 0 - 1 (0 - 0)

Veresegyház, zárt kapuk mögött, jv: Moldván I. (Berendi T., Bíró Zs.)

gól: Pintér A. a 61. percben

sárga lap: Kovács G., Cseri O., Hosszú L., Grezner D. ill. Halász B., Fischer Zs., Kalina T., Németh Zs.

kiállítva: Horváth R. a 92. percben (megrúgta ellenfelét)

Veresegyház: Hosszú L. - Balázs M., Pálinkás G. (Nagy A. 80p), Bőgér T., Farkas P., Kovács G., Cseri O., Varga G. (Egervári G. 63p), Pápai D., Maczkó B. (Grezner D. 46p), Wiedermann L. (Szép J. 63p)  vezetőedző: Kun György

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Kőbányai R., Petric B., Halász B., Tatai T., Horváth R., Seregy T., Sándli M., Kalina T., Pintér A. (Németh Zs. 63p), Fischer Zs. vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Nagyon nehéz mérkőzésen egy nagyon jó és erős Veresegyházát sikerült megvernünk. Az első félidőben gyakorlatilag csak a védekezéssel törödtünk, amit ha úgy veszünk, hogy még a felkészülési időszaknak kellene zajlania, akkor nem is baj, hiszen kellőképpen tudtuk ezt a játékelemet gyakorolni. Viszont ez bajnoki volt és egy félidőnyi előnyt máskor nem adhatunk ellenfeleinknek. A második félidő elején sikerült megszereznünk a vezetést, mely után már csak tartanunk kellett az előnyünket, amit sikerrel is tettünk. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, mert a sok hiányzó ellenére is egységesek, taktikailag érettek voltunk és remek csapatot alkottunk. A Veresegyházának gratulálok a játékához és további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink