FUTSAL: ÚJRA GYŐZELEM

Kettő sikertelenül megvívott találkozó után újra győzelemnek örülhetett felnőtt futsal együttesünk. Az elveszített mérkőzések után nagyon fontos a három pont megszerzése a Nyírség ellen, hogy ne szakadjunk le a mezőnytől, ami végül Vadászi három, Simon kettő, illetve Petric és Poncok góljainak köszönhetően sikerült is. Folytatás jövő hétfőn Gyömrőn a Miskolc csapata ellen.

Futsal NB II., Keleti csoport, 9. forduló:

USE NYÍRSÉG FC - MAGLÓDI TC 4 - 7 (1 - 4)

Újfehértó, jv: Szabó F., Szűcs L. (Juhász D.)

gól: Bun R. 2, Dukát P., Szilágyi Á. ill. Vadászi E. 3, Simon Zs. 2, Poncok Cs., Petric B.

sárga lap: Dukát P., Bun R. ill. Horváth R., Petric B.

USE: Dukát P. - Bun R., Daróczi P., Kiss T., Gömze A. cserék: Haraszti P., Csáki B., Szilágyi Á., Dajka L., Szabó D., Pekk T.

Maglódi TC: Lipők B. - Simon Zs., Poncok Cs., Horváth R., Vadászi E. cserék: Németh G., Petric B., Matus T., Tatai T., Lázár Zs., Papp R. vezetőedző: Haffner György

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A pihenő után nagyon vártuk az újfehértói mérkőzést. A Kincsem elleni fájó vereség után nagyon fontos volt, hogy most győztesen jöjjünk haza. Maximális tisztelet az egész csapatnak, hogy mindenki vállalta a folytatást ebben a nehéz helyzetben. Több csapat is elhalasztotta az összes idei meccsét. Simon Zsolt folytatta remek formáját és hamar vezetést szereztünk. Az egész első félidőben mi domináltunk, így 4:1-es vezetéssel fordultunk. A második félidőben átvette az irányítást a hazai csapat, de Branko Petric és Lipők Benjámin kiemelkedő teljesítménye a védekezésben bebiztosította a győzelmünk. Ezúton is gratulálunk Lipők Benjinek, mert vasárnap megszületett kislánya, Lili Olívia.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink