FUTSAL: VÉGE A HOSSZÚ VERETLENSÉGNEK

Berettyóújfaluban ért véget felnőtt csapatunk hosszú veretlensége. Együttesünk a 2018/2019-es szezonban kapott ki utoljára, akkor az ETO ellen. A tabella alapján talán mi voltunk az esélyesek, de miután több alapemberünk is hiányzott, az ellenfél pedig nb1-es játékosokat vetett be ellenünk, már a pontszerzés is bravúrnak számított volna.

Futsal NB II., Keleti csoport, 4. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MVFC BERETTYÓÚJFALU - MAGLÓDI TC 5 - 2 (2 - 1)

Berettyóújfalu, jv: Boda L., Belicza B. (Baráth J.)

gól: Nagy I., Rézműves T., Nagy B., Szatmári Á., Békési D. ill. Papp R., Simon Zs.

MVFC: László M. - Daróczi D., Nagy D., Szatmári Á., Rézműves T. cserék: Tusz B., Nagy B., Békési D., Puskás Z., Nagy I., Sipos R., Bíró G. 

Maglódi TC: Lipők B. - Simon Zs., Tatai T., Vadászi E., Papp R. cserék: Németh G., Méhes D., Szőke Á., Matus T. vezetőedző: Haffner György

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Halasztott meccsünk pótlására érkeztünk Berettyóújfaluba. Sajnos most még több hiányzónk volt, mint amikor halasztottunk. U18-s csapatunk két fiatalja segített, hogy egyáltalán legyen cserénk a mérkőzésen. Ennek tükrében a védekezésre helyeztük a hangsúlyt és kontrákkal próbáltunk meglepetést okozni. Ez sikerült is Papp Ricsi révén, de még a félidő vége előtt sikerült fordítani a hat nb1-s játékossal felálló hazai csapatnak. Sajnos nem sikerült a bravúr, de a 35. percig tudtuk tartani a szoros állást. A végén megpróbáltuk az 5:4 elleni játékot, de sajnos nem sikerült az egyenlítés. Simon Zsolt és Vadászi Edwárd egész meccsen a pályán volt és küzdött a sikerért, ami futsalban óriási teljesítmény. Köszönöm az egész csapatnak a hozzáállást úgy, hogy tudtuk ezen a meccsen nem mi vagyunk az esélyesek, az nb1-bajnokánál rendre pályára lépő fiatalokból álló hazai csapat ellen.


U7_2022.jpg

Partnereink