MAGLÓDI TC - VECSÉS 0 - 4

 

Második bajnoki mérkőzését a sokkal jobb lehetőségekkel rendelkező Vecsés ellen játszotta felnőtt együttesünk, és végül négygólos vereséget szenvedett. 

 

 

Noha a gólkülönbség túlzó, de a vendégek győzelme teljesen megérdemelt, hiszen a mérkőzés napján sokkal jobb játékot nyújtottak, mint mi. Az előző bajnokságban minden fronton, a bajnokságban és mindkét kupában is mi kerekedtünk felül rajtuk. Most kikaptunk, amit elfogad az edző Kopunovics Goran, az egyesület vezetői, csak a szurkolók nem. Persze ő értük van az egyesület, őket kell szórakoztatni és mi más tehet boldoggá egy drukkert, minthogy nyer kedvenc csapata. Viszont azt is látni kell, hogy csapatunk a tavalyi dobogós helyezéssel magasan erőn felül teljesített, hiszen előtte majdnem kiesett az első osztályból. Szerényebb feltételekkel rendelkezünk, mint például a mostani ellenfelünk és még jó néhány riválisunk, ami bizony most az eredményben is megmutatkozott. Nyilván nyerni akartunk, a Kopunovics-Rakita páros nem is küldi soha másként pályára a csapatot, de most nem sikerült. Úgy véljük, nem kell félnünk a kieséstől, de a feljutás sem realitás. Erős középcsapat szeretnénk lenni, amely néha nyer, néha kikap. Ha valamelyik „szurkoló” úgy érzi az utóbbi nem fér bele, az inkább ne látogassa a mérkőzéseinket, mert nem szeretnénk, ha bárki is rombolná azt a csapategységet, amiben eddig erősek voltunk!

 

Pest megyei I. osztály, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - VECSÉS FC 0 - 4 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Harnos Cs. (Tamasi S., Csathó Zs.)

gól: Tárkányi G. 3, Kónya Zs.

sárga lap: Németh R., Vincze L. ill. Kónya Zs., Szkunc V., Nádasi K.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Kalina T., Garics G., Vágó Z., Kőbányai R. (Tatai T. 46p), Borsos G., Németh R., Rajz M. (Németh Zs. 81p), Seregy T. (Vincze L. 65p), Horváth R. (Poncok Cs. 56p), Pintér A. vezetőedző: Kopunovics Goran

Vecsés: Komora L. - Szkunc V., Sándor N., Tóth T., Mosonyi V. (Kiss K. 69p), Nádasi K., Kónya Zs. (Bacskai P. 88p), Hamar I., Hollauer B. (Kispéter M. 79p), Bogáti P. (Puskás Á. 75p), Tárkányi G. (Virág L. 88p) vezetőedző: Vincze Gábor

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC):Pár hete már megmondtam: Ez a bajnokság sokkal nehezebbnek ígérkezik. Szó szoros értelmében pontvadászat lesz. Tavaly három győzelem mellett egy döntetlent játszottunk a Vecséssel, de büntetőkkel utóbbiból is továbbjutottunk. Most a Vecsés nyert, mert jobb lett a csapatuk, tőlünk pedig meghatározó játékosok távoztak, kevesebben is lettünk. Gólt kaptunk játékvezetői tévedésekből, mind a négy gólt öt méternél kevesebbről kaptuk, amit nem értek, de mindegy is. Semmit nem kaptam vissza mindabból, amit kértem, de nem akarok magyarázkodni, mert felesleges és nem is szokásom. Aki kint volt látta, hogy a Vecsés jelen pillanatban jobb csapat, mint mi, igaz lényegesen jobb háttérrel is rendelkeznek. Nekünk most dolgoznunk kell tovább! Ügyelnünk kell arra, hogy megmaradjon a jó hangulat és nem szabad figyelnünk a rosszindulatú emberekre! Büszkén dolgozhatunk, hiszen a tavaly elért eredményünk feljogosít minket erre. Most egy új bajnokság van, ahol már mindenki sokkal komolyabban vesz minket. Minden pontért keményen meg kell dolgoznunk, de türelemre és támogatásra van szükségünk, mert csak úgy lehetünk sikeresek.

 

U7.jpg

Partnereink