MK: GÖDÖLLŐ VOLT A VÉGÁLLOMÁS

Idén nem sikerült a tavalyihoz hasonló bravúrt végrehajtanunk, vagyis nem sikerült a Magyar Kupa főtáblájára jutnunk.

Az első félidő 37. percében elkerülhető gólt kaptunk, amit a szünetet követően, egy szöglet után Vágó Zoltán révén hamar egalizálni tudtunk. Nem örülhettünk sokáig, mert az 57. minutumban újra a hazaiak kerültek előnybe, amit már nem tudtunk ledolgozni. A második félidő egyértelműen a mi dominanciánkat hozta, ám helyzetek sorát puskáztuk el. Az utolsó pillanatig volt esélyünk, de Pintér fejese elkerülte a kaput, míg Seregy próbálkozását a kapus hárította. Nem maradt más hátra mint gratulálni ellenfelünknek, és a bajnokság első fordulójában pedig megpróbálunk visszavágni nekik.

Magyar Kupa, Pest megyei ág, 1. forduló:

GÖDÖLLŐ - MAGLÓDI TC 2 - 1 (1 - 0)

Gödöllő, 100 néző, jv: Kéri Z. (Gyikó T., Csatlós A.)

gól: Koziorowski R., Pusztai A. ill. Vágó Z.

sárga lap: Méhes P. ill. Kőbányai R., Németh R.

Gödöllő: Hesz Gy. - Hevesi M., Nagy B., Milkó D., Pusztai A. (Méhes P. 59p), Richter T., Koziorowski R. (Rakonczay A. 88p), Tóth-Ilkó Á., Munkácsi M., Hámor Zs., Mudroch M. (Fári Z. 88p) vezetőedző: Hevesi Tamás

Maglódi TC: Bene M. - Kontér D:, Borsos G., Kőbányai R. (Halász B. 81p), Zámbó T.  (Horváth R. 68p), Vágó Z., Poncok Cs. (Seregy T. 46p), Németh R., Pintér A., Rajz M., Kalina T. vezetőedző: Kopunovics Goran

Hevesi Tamás (vezetőedző, Gödöllői SK): Nagyon jó erőfelmérő volt három héttel a bajnoki rajt előtt. Nagyon jó erőkből álló Maglódot sikerült legyőznünk. Volt több, kiemelkedő teljesítmény is a csapatunkban, de még sok munka vár ránk. Gratulálok és köszönet a csapatnak, a stábnak és a szurkolóknak, hogy győzelemmel mutatkozhattam be tétmérkőzésen is. (forrás: Gödöllői SK facebook)

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült győznünk. Az első játékrészben semmi extra nem történt, mégis egy ajándékba adott gól miatt hátrányba kerültünk. A szünet után hamar egyenlítettünk, ami után azt gondoltam könnyedén meg lesz a győzelem is. Ehhez meg is voltak a lehetőségeink, de legalább öt ziccert elhibáztunk, közben pedig egy katasztrófális helyezkedési hiba miatt újra előnyhöz juttattuk ellenfelünket. Riválisunk nagyon motivált volt, foggal-körömmel védekeztek, csúsztak-másztak, ami elismerésre méltó, az már kevésbe, hogy ahol tudták "csalták a focit". Lassították a játékot, húzták az időt, persze az ő esetükben ez is érthető. Pozitívum, hogy sok helyzetet alakítottunk ki, hogy nagyon akartak a játékosaink. Negatívum egyértelműen a helyzetkihasználásunk. Az biztos, hogy idén sokkal nehezebb dolgunk lesz. Az ellenfeleink jobban tartanak majd tőlünk, a maihoz hasonló bunkerfocira készülhetünk, így még keményebben kell majd dolgoznunk a siker érdekében. Természetesen nem örülünk a kiesésnek, de a bajnokság kezdetéig igyekszünk minden hibát orvoslni.

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink