ELINDULT A FELKÉSZÜLÉS

undefined

Kopunovics Goran és Rakita Gábor vezetésével kedden délután elkezdte a munkát felnőtt együttesünk. Az NB 3 létszámának bővítése miatt és mert több megyei bajnok - köztük a Pest megyei Biatorbágy - nem vállalta az indulást felmerült, talán minket is felkérhetnek a magasabb osztályra, miután érvényes licensszel rendelkezünk. Többen érdeklődtek nálunk indulhatunk-e, de az MLSZ már igen korán jelezte felénk, hogy a harmadik helyünk - amit kevesebb mérkőzésünknek köszönhetünk - nem elég a felkéréshez. A második helyezett Dunakeszi nem is akart feljebb lépni.

Csapatunk így természetesen a megyei első osztályra kezdi meg a felkészülést. A keret tagjai ezen a héten négy edzésen találkoztak, jövő héttől pedig már felkészülési mérkőzések is szerepelnek a programban. A héten kiderült, hogy Magyar Kupa Pest megyei ágának küzdelmei július végén kezdődnek, így edzőmérkőzéseink időpontjait egyelőre csak addig írjuk ki. A bajnokság rajtja az augusztus 22-23-i hétvégén várható.

A csapat összetétele is változni fog. Az már biztos, hogy kapusunk, Bonica Sebastian az NB 3-as Dabas-Gyón csapatához távozott, de szokás szerint, több távozóra és érkezőre is lehet még számítani.

Utánpótlást szinten idén egyel több csapatunk fog indulni a bajnoki rendszerben. Az U14 és U16 helyett idén az U13, U15 és U17-es korosztályunk fog rajthoz állni az U19 mellett.

Felkészülési mérkőzéseink időpontjai:

július 15., szerda 18:30:

MAGLÓDI TC - ÖRKÉNY (megyei II. o.)

Maglód, Kertész Károly Stadion

---

július 18., szombat 10:00:

MAGLÓDI TC - GÁZGYÁR (BLSZ I. o.)

Maglód, Kertész Károly Stadion

---

július 22., szerda 18:30:

MAGLÓDI TC - IKARUS (BLSZ I.)

Maglód, Kertész Károly Stadion

---

július 25-26., szombat, vagy vasárnap:

MAGLÓDI TC - TESTVÉRISÉG (BLSZ I.) , vagy MAGYA KUPA

Maglód, Kertész Károly Stadion

 

U14masodik.jpg

Partnereink