XIX. SPORTVILÁG TFB: KETTEN MÁR A FELSŐHÁZBAN

Négy csapat sorsa eldőlt az elmúlt hétvégén. Két csapat már biztosan a felsőházban, míg kettő az alsóházban játszik február 9-én.

Az All In a Drink Team "testén" keresztül jutott a rájátszásba, ráadásul meglepően könnyedén, gólt sem kapva. Hírértéke talán annak lehet, hogy az All In kapusa, Francenzovics Roland ezúttal nem talált az ellenfél hálójába, igaz Vágó Zolit, a Drink Team kapusát nehéz is így megtréfálni. A Retro sem szórakozta el a felsőházba jutás lehetőségét, amit 24 (!) rúgott góljuk bizonyít. A gólkirály-jelöltek különcsatáját viszont Mayer Gábor nyerte, aki egy góllal többet rúgott, mint Gergely, így már csak egyedül vezeti a mesterlövészek listáját. A Pitbullhoz kapcsolódó szösszenet még, hogy eddig a góllövéssel hadilábon álló Bacsa Zoltán most megszórta magát, és négy találatig jutott. A Play Off is hozta a számukra kötelező három pontot és jó eséllyel pályáznak a legjobb négy közé. A nap zárásaként lejátszott Arany Ászok - Real Betesz parázs hangulatot és jó iramot hozott, de a végeredményként született döntetlen, inkább az Ászoknak kedvez.

2020. január 19., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

6. forduló:

ALL IN - DRINK TEAM 9 - 0

g: Aszódi M. 3, Szabó G. 2, Lévai Cs., Szabó Á., Félix A., Zsidi B.

RETRO XXL - PITBULL 24 - 10

g: Horváth L. 6, Gergely T. 5, Vígh I. 4, Gruber B. 4, Bekker Z. 3, Preksa B. 2 ill. Mayer G. 6, Bacsa Z. 4

SZEDETT-VEDETT - PLAY OFF 5 - 11

g: Kálmán Á., Nyáradi Z. 2, Kintner M. ill. Szegedi R. 4, Illés R. 2, Fazekas J., Juhász B., id. Véglás P., ifj. Véglás P., öngól

ARANY ÁSZOK - REAL BETESZ 7 - 7

g: Rakita G. 3, Molnár O. 2, Csaba S., Bíró A. ill. Zlatnik Á. 2, Gajda S. 2, Illés R., Illés G., ?

----

2020. február 2., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

7. forduló:

  9:00 PLAY OFF - PITBULL

10:00 ARANY ÁSZOK - SZEDETT-VEDETT

11:00 REAL BETESZ - ALL IN

12:00 DRINK TEAM - RETRO XXL

----

Támogatók:

CORNER ITALDISZKONT

U17TTTT.jpg

Partnereink