XIX. SPORTVILÁG TFB: NYOLC GÓLT RÚGTAK A KAPUSOK

A kapusok fordulója volt az elmúlt vasárnap, hiszen a háló megvédése mellett az ellenfelek kapujára is igen veszélyesnek bizonyultak. A legtermékenyebb Francenzovics (All In) és Gergely (Retro) voltak, akik háromszor is beköszöntek egymás kapujába, de Wojas Péternek (Pitbull) és Sinkovicz Dánielnek (Ászok) is sikerült egyszer-egyszer megzörgetni az ellenfél hálóját.

A nap első mérkőzésén előbb két nyeretlen (Pitbull-Szedett Vedett), az utolsón két veretlen (All In-Retro) találkozott. Előbbin a Pitbull nyert élvezetes, jó iramú összecsapáson, utóbbin - a kapusok különmeccse mellett - az All In bizonyult egy góllal jobbnak. A második mérkőzésen a Play Off - fiatalos lendületének köszönhetően -, újra nyerni tudott, ezúttal a Betesz ellen. A Drink Team az első félidőben jobban játszott mint az Ászok, ám a fordulás után Molnárék átvették az irányítást, és nagyobb rutinjuknak köszönhetően négy góllal nyerték meg a találkozót.

Sok szép gól és örömteli pillanat mellett sajnos szomorú momentumai is voltak a napnak. Minden találkozó gyászszünettel indult, hiszen az elmúlt kedden, a viadalnak is otthont adó sportcsarnokban egy hozzánk hasonló, labdarúgást szerető, és azt hobbi szinten űző fiatal, Farkas József tragikus körülmények között az életét vesztette. Családjának ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni.

2020. január 12., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

4. forduló:

SZEDETT-VEDETT - PITBULL 7 - 11

g: Kálmán Á. 2, öngól, ???? ill. Mayer G. 7, Elekes Zs. 2, Wojas P., Gönczy A.

PLAY OFF- REAL BETESZ 10 - 6

g: Szegedi R. 5, Illés R. 3., id. Véglás P., ifj Véglás P. ill. Zlatnik Á. 2, Illés G. 2, Gajda D., Demeter R.

DRINK TEAM - ARANY ÁSZOK 4 - 8

g: ifj Vágó Z. 3, Bók B. ill. Rakita G. 3, Molnár O. 2, Sinkovicz D., Csaba S., Csaba Zs.

ALL IN - RETRO XXL 9 - 8

g: Francenzovics R. 3, Szilágyi K. 2, Aszódi M. 2, Zsidi B., Lévai Cs. ill. Gergely T. 3, Horváth P. 2, Gruber B., Lipták G., öngól

----

2020. január 19, vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

5. forduló:

  9:00 RETRO XXL - ARANY ÁSZOK

10:00 DRINK TEAM - SZEDETT-VEDETT

11:00 REAL BETESZ - PITBULL

12:00 ALL IN - PLAY OFF

13:00 PITBULL - ALL IN

----

Támogatók:

CORNER ITALDISZKONT

U7_2022.jpg

Partnereink