KÉZILABDA: NEM SIKERÜLT A BRAVÚR CSAPATAINKNAK

Az idei év utolsó megmérettetésein vettek részt fiú és lány csapataink a múlt hétvégén Gyálon és Üllőn. A fordulót megelőzően tudtuk, hogy nehéz mérkőzések várnak ránk, hiszen erős csapatokkal találkoztunk, de azért bíztunk benne, hogy sikerül majd meglepetést okoznunk. A meglepetés sajnos most elmaradt, de az egész őszi szezont tekintve várakozáson felül teljesítettek csapataink, így mindenképpen jár számukra a dicséret!

Eredmények:

Leány U11

MAGLÓDI TC - NOVA KÉZISULI 0 - 13 

MAGLÓDI TC - BUDAÖRS 3 - 15 

gól: Laczikó Hanga 2, Szabó Anna

Bakonyi Marietta (edző, Maglódi TC): A hétvégén sajnos megilletődötten kezdtünk, a lövések nem találtak kaput, bátortalan volt a játék támadásban és védekezésben is. Elég sok volt a technikai hiba. A második meccsen már kicsit bátrabb volt a játék, ebből gólokat is tudtunk lőni. Védekezésben voltak ütközések, és kevesebb volt a hiba.

-----

Fiú U11

MAGLÓDI TC - GYÖMRŐ 5 - 15 

gól: Kis Márton 2, Csibrák Levente, Németh Levente, Nemes Benedek

MAGLÓDI TC - KISTEXT I. 10 - 17 

gól: Kis Márton 4, Németh Levente 4, Csibrák Levente 2

Pappné Szamoránsky Piroska (edző, Maglódi TC): A Gyömrő ellen nem találtuk önmagunkat, bátortalanok voltunk. Semmi elképzelésünk nem volt, ellenfelünk kihasználta a hibáinkat, és simán nyert. A második meccsen jobban kezdtünk, 2-0-ra is vezettünk, ezután kimaradt egy hétméteresünk, ami döntőnek bizonyult. A Kistext felzárkózott, majd átvette a vezetést. Három játékosunk, Csibrák, Kis és Németh hoztak jó teljesítményt, de a végére ők is elfáradtak. Megérdemelten nyert a Kistext csapata. Jövő héten még egy szülő diák meccsünk lesz, majd pihenés, és januártól kezdődik a felkészülés a tavaszi idényre.

U7_2022.jpg

Partnereink