KÉZILABDA: ELSŐ MECCSÜKET JÁTSZOTTÁK AZ U8-ASOK

U11-es korosztályunk mellett gőzerővel készülnek a kisebbek, vagyis az U8-as kézilabdázóink is. A jövő év első felében számukra is elkezdődknek a torna rendszerű küzdelmek, amelyre most egy Gyömrő elleni felkészülési mérkőzéssel is hangolódtak a kicsik.

Az edzőmérkőzésen résztvevő gyermekek névosra: Scheibelhoffer Botond, Németh Kitti, Nyitrai Dávid, Boros Liza, Gulyás Bence, Barabás Nagy Kincső, Németh Veronika, Szepesi Bianka, Szabó Tari Kinga, Ajtai Nóri, Major Kolos, Csontos Fecó

 

 

Pappné Szamoránsky Piroska (edző, Maglódi TC): U8-as csaptunk edzőmeccsre látogatott Gyömrőre. Mi főként 2012-ben született gyermekekkel álltunk ki, kiegészülve egy-két 2011-es játékossal, míg a hazaiakat az idősebbek, vagyis 2011-esek képviselték. A különbség nagyon látszott, viszont a mieink csak szeptember óta kézilabdáznak, vagyis ez volt életük első meccse. Mérkőzés hiányunk ellenére öt gólt is sikerült szereznünk, melyekből mindegyik egy igazi élmény volt a játékosok számára. Ráadásként a gyömrői vezetőktől zoknit, matricát és édességet is kaptak a részvevők, amit ezúttal is köszönünk szépen! Készülünk tovább az újabb megmérettetésekre.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink