VERESEGYHÁZ - MAGLÓDI TC 1 - 1

A megyei első osztályú újonc, a még mindig veretlen Veresegyház vendégei voltunk a mai napon. Teljesítményünk nem feltétlenül ért győzelmet, de az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk.

A találkozó első tíz percében, majd a utolsó negyedórájában tudunk igazán veszélyesek lenni az ellenfél kapujára, de gólt rúgni csak büntetőből sikerült az 55. percben. Jövő szombaton az utolsó hazai bajnoki mérkőzésünket játszuk ebben az évben, akkor a Pilis csapatát fogadjuk.

Pest megyei I. osztály, 13. forduló:

VERESEGYHÁZ VSK- MAGLÓDI TC 1 - 1 (1 - 0)

Veresegyház, 50 néző

jv: Kéri Z. (Albert G., Mákos M.)

gól: Bánáti G. ill. Rajz M. (11-esből)

sárga lap: Lakatos B., Horváth R.

Read More

Veresegyház: Persel Gy. - Gyárfás T., Balázs M., Pálinkás G., Bőgér T. (Szabó B. 76p), Maczkó B., Ondrik B., Németh Á., Sipeki I., Bánáti G. (Bábik T. 81p), Pápai D. vezetőedző: Schwarcz Zoltán

Maglódi TC: Bene M. - Lakatos B., Kourdakis P., Garics G., Halász B. - Borsos G., Németh R., Rajz M., Kalina T. (Számpor E. 81p) - Horváth R. (Lukács B. 75p), Poncok Cs.  vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): A labdarúgást pontokra játszák, és mi ma egy igen értékeset egységet szereztünk. A kihagyott helyzeteink miatt van bennem hiányérzet, de nem vagyok elégedetlen. Dolgozunk tovább.

 

U17TTTT.jpg

Partnereink