U16: AZ UTOLSÓ PERCBEN MENTETTÜNK PONTOT

Harmadik mérkőzésén kapott először gólt U16-os csapatunk, rögtön hármat is, ami majdnem vereséghez is vezetett. A jó játékerőt képviselő Tura háromszor is vezetett ellenünk a mérkőzésen, de dicséret illeti a csapatot mindannyiszor kiegyenlítettünk, utoljára a legjobbkor, az utolsó percben.

Megyei bajnokság, Északkeleti csoport, 4. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - TURA VSK 3 - 3 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Risz D. (Görbe P.)

gól: Nagy B., Szabó D., Dobó-Kocsis M. ill. Bolbás M. 2, Szél V.

sárga lap: Kovács M., Kovács B.

kiállítva: Bolbás M. a 83. percben, második sárga lapja miatt.

Maglódi TC: Nyilas L. - Piller B. (Patai M. 63p), Ofella G., Matók B. (Kovács B. 52p), Dobó-Kocsis M., BERTALAN H., KRISTÓF L. (Szilágyi Zs. 84p), Kovács M., Nagy B. (Szabó D. 52p), Kovács B., Horváth B.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Első félidő első és utolsó tíz percében teljesen dekoncentráltak, védekezésben határozatlanok voltunk, és ezekből a hibákból jöttek is a kapott gólok. Pedig a félidő nagy részében uraltuk a játékot, türelmesek és pontosak voltunk, ráadásul egy szép gólt is sikerült szereznünk. Második játékrész az agresszivitásunkról és az akaratról szólt. Szép lendületes támadásokat vezettünk, ahol általában a vége hiányzott. Összességében ellenfelünk csapat és egyéni hibábak kihasználva háromszor is vezetett, de mind a háromszor sikerült felállnunk, ezzel mutatva, hogy mennyit számít az akaraterő. Nagy küzdelmek voltak a pálya középső felén, ahol Kristóf Levente és Bertalan Hunor bátor, harcos játékukkal a mezőny egyik legjobbjaivá váltak.

 

U17TTTT.jpg

Partnereink