MK: VECSÉST IS BÚCSÚZTATTUK, JÖHET A NAGYKŐRÖS

Ismét idegen, és ismét büntetőkkel jutottunk tovább a Magyar Kupa Pest megyei ágában, ezúttal a jelentősen megerősödő, bajnoki álmokat szövögető Vecsés ellen. Ragyogó első félidőt produkált csapatunk, Borsos Gábor révén a vezetést is megszereztük a 28. percben.  A második játékrész első fele a hazaiaké volt, de sikerült megúsznunk az egyenlítést, majd amikor újra átvettük az irányítást, éppen akkor egyenlített ki ellenfelünk, ami azt jelentette, hogy újra büntetőkkel kellett eldönteni a továbbjutás kérdését. Ahogy Törtelen úgy most is a mi játékosaink koncentráltak jobban, így szerdán, hazai pályán a Nagykőrös ellen vívhatjuk ki a főtáblára jutást.

Csapatunkból Kourdakis, Kalina, Kontér, és a három Ricsi, vagyis Kőbányai, Horváth és Németh értékesítette a rábízott 11-est.

Magyar Kupa, Pest megyei ág, 3. forduló:

VECSÉS - MAGLÓDI TC 1 - 1 (0 - 0) - büntetőkkel 5-6

Vecsés, 100 néző

jv: Németh G. (Bíró Zs., Berendi T. Cs.)

gól: Tóth A. ill. Borsos G.

sárga lap: Tóth T., Koziorowski R., Tóth A. ill. Molnár O., Németh R., Horváth R.

Vecsés: Komora L. - Puskás Á., Tóth T., Csiszár R. (Nádasi K. 46p), Koziorowski R., Lanner B. (Halmos R. 69p), Hollauer B., Hamar I., Dévai Cs. (Gényi D. 44p), Tóth A., Haraszkó S. vezetőedző: Vincze Gábor

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Kontér D., Németh Zs., Molnár O., Németh R., Rajz M. (Budafai G. 75p), Kourdakis P., Számpor E. (Kőbányai R. 69p), Horváth R., Kalina T. vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): A Magyar Kupában csak a továbbjutás számít, ami nekünk sikerült, ezért gratulálok a fiúknak! Mind a hozzáállásunk, mind az akarásunk rendben volt, és kellőképpen motiváltak is voltunk, így teljesen megérdemelt a sikerünk. Az első félidőben egy igen erős ellenfél ellen is működött az, amit elvárok a csapatomtól, még úgy is, hogy a megszokottnál kevesebb párharcot tudtunk nyerni. Nagyon fegyelmezetten tette a dolgát mindenki, gólt is rúgtunk, ezért elismerés a csapaté! Erre a teljesítményre lehet építeni a jövőben. A szünet utáni első 25 percben azonban nagyon visszaestünk. Átengedtünk a kezdeményezést, a területet és egy ilyen minőségi gárda, mint a Vecsés, gyakorlatilag uralkodott felettünk. Sikerült átvészelnünk a nyomást, majd két ziccerrel el is dönthettük volna a találkozót, de nem tettük, így szinte törvényszerű volt a hazai egyenlítés. A csapat jó állapotát jellemzi, hogy a büntetőknél ismét koncentráltak tudtunk maradni, és ez újra a továbbjutásunkat jelentette.

Következik:

Magyar Kupa, Pest megyei ág, 4. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKŐRÖS

Maglód, Kertész Károly Stadion, 2019.08.14., szerda 17:00

felnottcs220914.jpg

Partnereink