MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ 2 - 0

Kapaszkodunk a szalmaszálba!

A szezon utolsó hazai mérkőzése nem csak számunkra, hanem a vendég Tápiószecső számára is óriási téttel bírt, hiszen mindkét csapatnak az utolsó lehetősége volt arra, hogy megmaradjon az esélye a bentmaradásra. Nos, örömmel jelenthetjük: csapatunk továbbra is bizakodhat! Végig nagy elszántsággal, jól küzdöttünk és így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést! Már az első harminc percben több gólos előnyre tehettünk volna szert, de kétszer a felsőléc, egyszer Gecse Gyula mentette meg a góltól a vendégeket. Játékunkban benne volt gól, sokat tettek érte játékosaink, szemben az igen sok hibával játszó Tápiószecsővel, akik csak ritkán jutottak el a kapunkig. A 36. percben tört meg a jég, amikor egy szögletet követő csúsztatásunk után  Horváth Richárdot találta egyedül a labda, aki nagyon közelről sodorta be azt a kapuba, így egy gólos előnnyel vonulhattunk szünetre.

A félidőben U15-ös korosztályunk éremátadására került sor. A bronzérmeket Tabányi Pál, egyesületünk elnöke adta át a csapattagok és az edző, Rakita Gábor részére.

A pihenőt követően sem lanyhult figyelmünk. Továbbra is sokkal kezdeményezőbben játszottunk, rengeteg labdát szereztünk, főleg a nagyon sokat dolgozó Németh Richárd (képünkün) révén, amelyekből több ígéretes támadást vezethettünk. Fölényünk igen hamar, az 52. percben újra góllá érett, amikor Borsos Gábor fejjel vette be Gecse kapuját, innentől kezdve csak megkellett őriznünk az előnyünket, ami sikerült is. Értékes pontokat szereztünk, előztünk is a tabellán, de az utolsó fordulóban Vecsésen legalább ilyen fontos lenne a győzelem, hogy valós esélyünk legyen a bentmaradásra.

Pest megyei I. osztály, 29. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ FC 2 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Holczimmer T. (Sebestyén L., Juhász T.)

gól: Horváth R., Borsos G.

sárga lap: Németh R., Németh Zs. ill. Szirtesi A., Kisréti M.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Vasas A., Németh Zs., Molnár O., Németh R., Rajz M. (Magyar T. 85p), Kourdakis P., Vincze L., Számpor E. (Thurzó M. 89p), Horváth R. (Poncok Cs. 88p)  vezetőedző: Kopunovics Goran

Tápiószecső: Gecse Gy. - Székely D. (Kisréti M. 52p), Bátori B., Erdélyi Zs., Juhász B. (Csorba A. 69p), Nagy B., Szénási Z. (Minkó N. 75p), Süli Sz. (Balla Cs. 11p), Szirtesi A., Pádár G., Varga V. vezetőedző: Szász Ferenc

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Szép meccs, szép győzelem, aminek köszönhetően tovább él a remény. Miénk lett a három pont, de természetesen továbbra sem dőlhetünk hátra. Jövő héten is minden edzésen maximális koncetrációt és kemény munkát várok el, csak úgy lehet esélyünk Vecsésen, ahol mindenképpen nyernünk kell. Tudjuk, hogy nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, de nekünk mindent meg kell tennünk a siker érdekében! Gratulálok a mai mérkőzéshez a srácoknak, nagyon büszke vagyok rájuk!

 

U14farsang.jpg

Partnereink