MAGLÓDI TC - FELSŐPAKONY 4 - 2

Álomszerű kezdés után magabiztosan győzőtt felnőtt csapatunk a megyei első osztályban. Végre kellően hosszú kispaddal, és magabiztosággal felvértezve játszottunk, aminek megis lett az eredménye.

A második percben Kourdakis Panagiotis fejesgóljával szereztük meg a vezetést, amit Lukács Bálint a hatodik percben büntetőből kettőre növelt. Számpor Erik a 26. percben újabb góllal már háromra növelte az előnyünket. Erre a 38. percben már jött egy válasz Nagy Tamás révén, aki egy szabadrúgás után vette be Bene kapuját. Előnyünk nagyobb is lehetett volna a szünetre, de második büntetőjét már elhibázta Lukács Bálint. A második félidőben a magabiztos vezetés tudatában újra felszabadultabban játszhattunk, igaz ez kevesebb lehetőséget eredményezett, de hajrában azért így is betaláltunk. A 86. percben a sérülése után egyre inkább magára találó Poncok Csaba, Horváth Richárd passzát váltotta gólra. A ráadásban egy szabadrúgás után Kordé Krisztiánnak köszönhetően mégegyszer betalált a Felsőpakony, de számukra ez csak szépségtapasz volt, az összecsapást mi nyertük! A bentmaradásért zajló harc elkezdődött!

Pest megyei I. osztály, 26. forduló:

MAGLÓDI TC - FELSŐPAKONY 4 - 2 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Fodor Zs. (Berendi T., Volentics E.)

gól: Kourdakis P., Lukács B. (11-esből), Számpor E., Poncok Cs. ill. Nagy T., Kordé K.

sárga lap: Borsos G., Németh Zs., Németh R., Molnár O., Lukács B., Thurzó M. ill. Veibl V., Nagy P., Nagy T.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G. (Vincze L. 83p), Vasas A., Németh Zs., Molnár O., Lukács B. (Poncok Cs. 75p), Németh R., Kourdakis P., Számpor E., Horváth R. (Rajz M. 87p), Thurzó M.   vezetőedző: Kopunovics Goran

Felsőpakony: Sikur L. - Kmetyó K., Hajdú P., Budai L. (Matyi M. 66p), Tóth R., Fülöp T. (Kordé K. 66p), Veibl V., Nagy Sz., Nagy P., Nagy I. T., Nagy II. T. vezetőedző: Megyesi László

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): A srácok egész héten keményen dolgoztak, aminek megis lett az eredménye. Nagyon örülök, hogy győztünk, mert már nagy szüksége volt a csapatnak a sikerélményre, ez adhat újabb lendületet. Hiszek a munkában, és tudom, ha mindenki ilyen alázattal csinálja a dolgát, akkor elérhetjük a célunkat. Megyünk tovább, és készülünk a Százhalombatta elleni találkozóra.

U14farsang.jpg

Partnereink