U15: A PÁSZTÓT ÉS A KÖRÜLMÉNYEKET IS LEGYŐZTÜK

Serdülő csapatunk erejét mutatja, hogy a várhatónál nehezebb körülmények esetén is képesek kiemelkedő játékot produkálni. Az elmúlt szombaton Pásztón bizonyították mindezt, amikor is Szabó Dávid három és Dobó-Kocsis Márk két góljának köszönhetően 5-1-re múltuk felül a hazaiakat.

Megyei bajnokság, Keleti csoport, 14. forduló:

U15 PÁSZTÓ - MAGLÓDI TC 1 - 5 (0 - 3)

Pásztó, jv: Szabó T. (Bacsa Gy.)

gól: Rácz Z. ill. Szabó D. 3, Dobó-Kocsis M. 2

sárga lap: Sárközi P., Rácz K.

Maglódi TC: Nyilas L. - SZABÓ D. (Szilágyi Zs. 77p), Ofella G., Piller B. (Matók B. 65p), Bertalan H., Kristóf L. (Horváth B. 60p), Berényi K., Kovács M. (Nagy B. 51p), KOVÁCS BENCE, DOBÓ-KOCSIS M., Kovács B.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Távol kerültünk Pest környékétől minden tekintetben. A labdarúgás nem voltak igazán adottak a körülmények, mind a pálya, mind az ellenfél tekintetében, akik nem igazán akartak játszani. Az első félidőben jól játszottunk, majd a szünet után átvettük a Pásztó brusztolós játékát, aminek köszönhetően igen visszaesett a teljesítményünk. Szerencsére a mérkőzés végére újra magunkra találtunk, és nagyobb arányúvá tettük a győzelmünket. Gratulálok a csapatnak! Dolgozunk tovább a célunk, vagyis a dobogó eléréséért, bár tudjuk ez nem csak rajtunk múlik...

U7_2022.jpg

Partnereink