SZENTENDRE - MAGLÓDI TC 3 - 1

Noha edzőváltáson esett át csapatunk, de már szerdán sejteni lehetett, hogy a Szentendre elleni találkozón csodaszámba menne akár az egy pont megszerzése is. Németh Richárd sárga lapjai miatt esett ki, míg a sérült Magyar Tamás, mellé kulcscsonttörést szenvedett Kőbányai Richárd, majd a keddi edzés után meghúzódott Vasas Attila is. Így az ugyancsak sérült Budafai Gergő és Poncok Csaba a biztonság kedvéért leült a padra, utóbbi be is állt, de túl sok variációs lehetősége nem akadt Goran Kopunovicsnak. Sajnos csak egy félidőn keresztül volt valós sanszunk a jó eredményre, ám a második félidőben ismét előjött az egész szezonban minket sújtó pechsorozat, aminek a fénypontja  a 89. percben kapott gólunk, amikor egy 65 méteres felívelés után landolt a kapunkban a labda. Túl vagyunk rajta! A kiesés elleni valós harcunk pedig jövő héten, a Felsőpakony ellen kezdődik el.

Pest megyei I. osztály, 25. forduló:

SZENTENDRE - MAGLÓDI TC 3 - 1 (0 - 0)

Szentendre, 100 néző

jv: Szalai Z. (Bátori Cs., Porkoláb F.)

gól: Lanczkor G. 2 (egyet 11-esből), Bácsi O. ill. Horváth R.

sárga lap: Lanczkor G. ill. Vincze L., Horváth R., Németh Zs..

Read More

Szentendre: Kara D. - Dalkó D., Szijj K., Lanczkor G., Petroff M. (Vas G. 54p), Ádám E., Bácsi O., Balogh B., Rabatin N., Krasznai V., Novák M. (Králl M. 46p) edző: Dombay Zsolt

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Kourdakis P., Molnár O., Thurzó M. (Bíró A. 59p), Németh Zs., Nagy L. (Poncok Cs. 78p), Számpor E., Horváth R., Vincze L., Lukács B. vezetőedző: Kopunovics Goran

Kpounovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Nagyon furcsa mérkőzést játszottunk. Az első félidő után azt gondoltam nem lehet semmi gond, hiszen minden játékosunk küzdött, akart és betartotta a taktikai utasításokat, ám a szünet után felesleges és végzetes hibákat vétettünk. Összehoztunk egy büntetőt, betliztünk egy szögletnél, majd a szépítésünk után kaptunk egy olyan gólt, amilyet játékos, és edzői pályafutásom alatt még soha nem láttam. Így alakult, de nincs gond, hiszen a játékosok nagyon akarták a sikert, becsülettel küzdöttek, és ez a legfontosabb. Erre lehet alapozni, ebből kell kiindulni. Valóban nincs szerencsénk, de abban nem csak bízni kell, hanem tenni is azért, hogy a számunkra kedvezően alakuljanak a dolgok. A munka, amit elkezdünk most végezni, meghozhatja majd ezt az áttörést.

Nem túl rózsás a helyzetünk. Lát reményt a bentmaradásra?

Ha nem látnék, el sem kezdtem volna a munkát. Nagyon rossz erőnléti állapotban van a társaság, rengeteg sérültünk van, és önbizalomhiánnyal küzdünk, de mint mondtam nagyon becsületesen dolgozott a csapat a héten, és nagyon vágynak már a sikerre, úgyhogy nagyon optimista vagyok. Van még öt forduló, jönnek majd a jó eredmények!

U13 csapatkep.jpg

Partnereink