U15: FÉRFIMUNKA!

A Pécel után egy újabb közvetlen riválist a Turát is sikerült legyőznünk, ezúttal hazai pályán. Sajnos ősszel, ellenük csak igen tartalékos összeállításban tudtunk pályára lépni, és vereséget is szenvedtünk. Most viszont sikerült a visszavágás, ráadásul hátrányból!

A találkozó 14. percében Dobó-Kocsi Márk révén mi szereztük meg a vezetést, majd a turai Bolbás Máté a 24. percben előbb egyenlített, majd a 43 minutumban megszerezte csapata számára az előnyt. A szünet után szinte azonnal sikerült egalizálni Szabó Dávid jóvoltából. Együttesünk nagyon keményen küzdött, és az erőfeszítés végül kifizetődött. A mérkőzés vége előtt két perccel, két cserejátékosunk összjátéka után a turai hálóban kötött ki a labda. Nagy Benjamin beadását Horváth Benjamin Szilárd - felnőtteket idéző - tökéletes mozdulattal fejelte a kapuba!

Noha az ősz nem teljesen úgy alakult, ahogy szerettük volna, most mégis mutatkozik némi reménysugár a dobogós helyezésre.

Megyei bajnokság, Keleti csoport, 13. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - TURA VSK 3 - 2 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Molnár A. (Rizk A.)

gól: Dobó-Kocsis M., Szabó D., Horváth B. ill. Bolbás M. 2

sárga lap: Széles M.

Maglódi TC: Nyilas L. - Szabó D., Ofella G., Piller B. (Horváth B. 66p), Bertalan H., Kristóf L. (Kovács M. 46p), Berényi K., Kovács Bence, Gyenes G. (Nagy B. 78p), Dobó-Kocsis M., Kovács Bálint.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Úgy érzem a csapat elkapta a fonalat, nagyon jó passzban vagyunk. Az utóbbi időben igazi CSAPAT-ként funkcionálunk. A Tura ellen is tette mindenki a dolgát, betartotta a taktikai utasításokat, nem is lehett más a végeredmény, csakis a győzelem. Célunk a dobogó! Ha tudjuk tartani ezt a formánkat, még sikerülhet is!

U14farsang.jpg

Partnereink