U15: JÓ LETT VOLNA, HA MOST IS RÖVIDEBB A MÉRKŐZÉS

A múlt heti, rövidebb bajnoki után most teljes mérkőzést vívott serdülő együttesünk, bár most nem bántuk volna, ha előbb véget vet a mérkőzésnek a spori. A veretlen listavezető Kistarcsa ellen a 76. percig vezettünk, ám végül 4-2-re kikaptunk. Többször is eldönthettük volna a javunkra a három pont sorsát, de miután sok ziccert hibáztunk, ellenfelünk talpra tudott állni. Ettől függetlenül minden elismerés a srácoké, mert hatalmasat küzdöttek!

Megyei bajnokság, Keleti csoport, 11. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - KISTARCSA 2 - 4 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Risz D. (Balogh II. Z.)

gól: Bertalan H.,Dobó-Kocsis M. ill. Pálfi P. 3, Csizmadia D.

Maglódi TC: NYILAS L. - OFELLA G., PILLER B., BERTALAN H., BERÉNYI K., Kovács M., Nagy B. (Horváth B. 60p), Szabó B., DOBÓ-KOCSIS M., Kovács B., Szabó D.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Az eredmény miatt csalódott vagyok, de le a kalappal a srácok előtt, mert hatalmas fejlődésen mentek keresztül. A tabellán mutatott helyezésbeli különbség 76 percig nem mutatkozott meg, és a helyzeteink alapján simán meg kellett volna nyernünk a találkozót. A végére nagyon elfáradtunk, és a mai napon nagyon rövid kispadunk miatt nem tudtam belenyúlni a mérkőzésbe. Kimerültségünk azért is következhetett be, mert a játékosok, amíg bírták "maxon" játszottak, ezért nagy elismerés nekik!

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink