FUTSAL U18: MEGSZAKADT EGY RAGYOGÓ SOROZAT

Németh János vezette U18-as együttesünk, zsinórban tíz veretlenül (9 győzelem, mellett 1 döntetlen) megvívott csata után - ha csak egy góllal is -, kikapott a listavezető DEAC vendégeként. Ugyan búsulhatunk a vereség miatt, de felesleges, hiszen az elmúlt időszak bizonyította: igen tehetséges, sokra hivatott ez a társaság!

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 18. forduló:

DEAC - MAGLÓDI TC 5 - 4 (1 - 2)

Debrecen, jv: Kövér T., Percze Zs. (Mező S.)

gól: Figeczki Á. 3, Rézműves D., Kálny Z. ill. Muhi V., Szabó D., Németh L., Tréfás M.

sárga lap: Papp R.

Maglódi TC: Kövesfalvi K. - Szabó D., Papp R., Tréfás M., Németh L. cserék: Schritt M., Nagy L., Muhi V., Bokor L. csapatvezető: Németh János

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC): Debrecenben szerepelt csapatunk, ahol nagy küzdelemben maradtunk alul, és sajnos azt kell mondanom magunkat vertük meg. Jól kezdtük a mérkőzést, hamar két gólt raktunk a DEAC kapujába, és a félidőben is 1:2-vel fordultunk. A második félidőben - edzés híján - megpróbáltunk egy új védekezési formát, azonban egy kicsit el is aludtunk, és nem is feküdt a csapatnak ez a formáció, így másfél perc alatt kaptunk két gólt, ami az én hibám, nem biztos, hogy itt kellett volna megpróbálni, de úgy gondoltam ez a csapat meg tudja csinálni. Sajnos hiába voltunk ezek után is jobbak ellenfelünknél, a számtalan kihagyott helyzet, és kihagyott büntető is megbosszulta magát, és már nem tudtunk egyenlíteni. Szégyenkezni valónk nincs, hiszen a DEAC egy jó csapat heti öt edzéssel, ami a mérkőzés képén nem látszott, hiszen kis szerencsével győztesen jöhettünk volna haza. Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek, nagyon büszke vagyok a csapategységre. Nagyon ritka az ilyen társaság, akik így harcolnak egymásért! Sok sikert a Debrecennek a folytatásban!

felnottcs220914.jpg

Partnereink