FUTSAL: VERESÉGGEL ZÁRTUK AZ ALAPSZAKASZT

Noha az utolsó fordulókban mindössze egy győzelmet arattunk - igaz, azt a lehető legjobbkor - csapatunk újoncként kvalifikálta magát az NB II-es futsal bajnokság felsőházi rájátszásába. A zárómérkőzés számunkra már nem sok téttel bírt, míg a vendég Tihany a csodában bízva igyekezett minél jobb eredményt elérni. Össze is jött a számukra a győzelem, de rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően, ők végül csak az alsóházban folytathatják. A célkitűzést teljesítettük! Innentől jöhet a felszabadult örömjáték a rájátszásban, persze nem lennénk szomorúak, ha végén érem kerülne a nyakunkba.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 22. forduló:

MAGLÓDI TC - TFSE 3 - 5 (3 - 2)

Üllő, jv: Juhász D., Sipos L. (Milavecz P.)

gól: Rábold R., Bogáti P., Nagy T. ill. Boromissza G. 3, Petróczi M. 2

sárga lap: Sipos A.

Maglódi TC: Iváncsics A. - Simon Zs., Hollauer B., Totika B., Balogh L. cserék: Gál J., Rábold R., Camin R., Nagy T., Seregy T., Bogáti P., Balogh Z., Lipők B., Sipos A. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Tihany: Mits R. - Dévényi M., Hoffer L., László G., Boromissza G. cserék: Endresz A., Erdősi X., Márton Zs., Imreh M., Hoffer D., Vörös L., Németh G., Petróczi M. 

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Már biztos felsőházi résztvevőként vártuk a Tihany elleni mérkőzést. Bő kerettel álltunk fel, és látványos játékra készültünk a kilátogató nézők szórakoztatására. Az első félidőben ez sikerült is, bár sok helyzet kimaradt, sőt büntetőt is hibáztunk. Sajnos a második félidőben hiába dolgoztunk ki számtalan helyzetet, gólt nem sikerült rúgnunk, és ahogy ilyenkor lenni szokott, a vendég csapat szinte minden helyzetből betalált. Szomorkodni nincs okunk, mert feljuróként egyből felsőházba kerülni igen nagy eredmény. Gratulálok a csapatnak és a rájátszásban szeretnénk érmes helyen végezni!

U212015.jpg

Partnereink